Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké boty do posilky + názor na pantofle

Od: paldo* odpovědí: 2 změna:

Ahoj!
dodnes jsem boty neřešil, vystačil jsem si vždy s vyřazenými sálovkami. Momentálně ale už potřebuji nové boty do fitka, takže mě tíží otázka - je jedno, jaké boty koupím, jestli sálovky nebo tenisky. Vím, že se hodně řeší nízká podrážka, případně zvýšené na ochranu kotníku. Je tedy jedno jaké zvolím nebo je fajn vybrat nějaké "speciální" pro posilky? Momentálně jedu na fullbody, takže mám mrtvé tahy, dřepy, samozřejmě jednoručky, ...
Plus ještě bonusový dotaz - jaký máte názor na cvičení v pantoflích, s tím, že si je třeba na dřepy a mrtvé tahy lidé sundávají a cvičí v ponožkách, na strojích nebo s činkami pak vše odcvičí v pantoflích... Chodím do menšího fitka mimo centrum a tohle začíná praktikovat čím dál více lidí, tak mě celkem zajímá váš postoj k této obuvi..
Díky moc!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarantulee*
hodnocení

0x

Řešíš hovadiny. Vem si prostě takovou obuv, v jaké se cítíš pohodlně.

V ponožkách to moc ideální není, na strojích to může klouzat a když ti na nohu spadne kotouč nebo činka, to je panečku bolest.

Jestli jezdíš nějaké extrémní váhy na dřepy, můžeš koupit nějaké kotníkové boty pro zpevnění kotníku, ale jinak je to úplně jedno, co si do fitka vemeš.. Nechceš se ještě zeptat, jestli je lepší chodit v kraťasech, v teplácích a nebo na ostro? Rád poradím.

hodnocení

0x

Ahoj.

Beru si kotníkové kecky,kvůli pevné noze.

Ponožky nebrat *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]