Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pingpong pálky do 400

Od: jirka* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

jsem pokročilý začátečník, hraji pro radost pár krát za měsíc, rád točím a chci se zlepšovat ve smečích. Sháním pálku do 400,-, která dobře odráží i točí. Uvažuji hlavně o Dunlop Blackstorm/...

dále o Sponeta ProShot, Joola COBRA a nebo Donic Top Team600.

Můžete poradit s výběrem? Dle parametrů se osobně kloním k Dunlopu nebo Joole, i když ta je podezřele levná.

Díky. Jirka

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den.

Z Vámi vybraných Dunlop. Chce to ale osahat - vyzkoušet! Váha dokáže být překvapivě různá, potah často u pálky za 1000,- s kazem...

Já si kupoval cca. 2 roky pálky a hledal tu pravou... 3 různí výrobci s téměř shodnými parametry, přitom hraní nebo držení pálky s obrovským rozdílem.

NEKUPUJTE PŘES NET - zkuste se zastavit ve sportovních potřebách, osahat si pálku...

Já preferuji raději tlustší - houba cca. 1,8mm a víc. Nakonec jsem si udělal radost a v nějaké akci - výprodej za 50% - jsem si koupil podobnou této... ten typ už se ale dnes nedělá, tak pro upřesnění.. pingpongove-palky.heureka/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]