Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Hlásím se na střední vojenskou školu a mam v přijímacím řízení z tělocviku dvě disciplíny shyby a běh na jeden kilometr. shyby nejsou problém ale jeden kilometr mám potíže. Abych měl 10 bodů a tudíš vetší šanci na přijetí musim to uběhnout za 3:15. a minimum pro přijetí je 4:20. nejhorší je to že uběhnu kilometr za 4:52 což by pro mě bylo fatální.
mam na to přibližně 50 dní je to možne? nějaké tipy pro lepší výsledky? děkuji
Za 4:52 to je na ZŠ na trojku z TV s dost odřenejma ušima, podle nějakejch tabulek, co jsem našel je limit pro trojku 4:55, dál už je to za 4. Oproti tomu 3:15 je čas, kterej v dorostencích, tj. do 18 let dá během atletického závodu tak 15 lidí v republice. Takže jestli to stáhneš na oněch 4:20 je ve hvězdách, ostatní je sci-fi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.