Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jezdím správně na snowboardu, na lannovce (kotvě) při výjezdu nahoru mám vpředu pravou nohu tak jak jsem si nastavil vázání a to mi pasuje při tom výjezdu, levou vpřed si nedokážu ani představit.
Při sjezdu (učím se) se mi lépe jede jakoby levou nohou vpřed, ještě stále se učím a snažím se jezdit do stromečku po patách.
Lépe mi jede když jedu v tom stromučku na levou stranu a na pravou mi to tolik nejde.
Zajímá mě zda si myslíte že mohu mít vázání tak jak mám to je pravou nohou vpřed?
Proč na lanovce mi pasuje pravá noha vpřed a při sjezdu dolů spíše trošku více ta levá?
Poradíte mi prosím někdo kdo jezdíte? Děkuji
Těžko soudit.
Do stromečku už nejezdím, ale dominantní noha tam asi své udělá.
Takže zkusit začít dělat oblouky a pokud by to vůbec nešlo, tak zkusit otočit vázání.
Ono to chce trochu cviku, ale určitě se dá poznat, která noha má být vpředu. Jezdím také na goofyho a když jsem jednou zkusil regular, tak jsem měl pocit, že mi někdo prišrouboval nohy k prknu, obráceně se cítím volný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.