Nejste přihlášen/a.
Na garanční prohlídce jsi s kolem byl? Kolo od novoty, stejně jako nové auto se musí po určité době seřídit.
Kolo jsem seřizoval už dvakrát, brzdy, přehazovačku(aby řadila přesně alespoň na těch 6 koleček) a prevodník taktéž nepotřebuji chodit do žádného servisu. Rukama mi prošlo spoustu rozbitých kol a na svém bývalém jsem si taky udělal vše sám ale s tímto jsem se ještě nesetkal, přehazovačka má prostě z nějakého důvodu krátký chod a na 7 stupeň prostě nedosáhne...
Rockrider 340? Jak jsi zkoušel štelovat to lanko? Správný postup je povolit lanko, spodní doraz, napnout + připevnit lanko, horní doraz a doladit pozici přehazovačky, aby řadila přesně. Na těchto levných to chvíli trvá, ale jde to.
Zkontroluj i vedení bowdenu, BTwin to moc neřeší a výsledkem jsou občas pěkné prasárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.