Ahoj, chci zhubnout ale nevím zda jim správně,pohybu mam az az,aktivně box a 4x týdně trénink se sprintery Sn:ovesna kase(50g vlocek)varena v mlece,banan,dve kostičky hořké coko(vim ze je to poměrně kaloricke ale musim mit sladkou snidani a na tehle sem zavisla) Sv:jak kdy,obcas bily jogurt+kus ovoce,ale zítra mam dva platky racio kukuricneho chlebicku s avokadovou pomazankou a platkem kvalitní sunky Ob: jasminova rýže s kurecim+cherry rajčata Sv:většinou diky tréninku banan nebo proteinovku Ve: vajicka stokrát jinak,zelenina,kousek peciva(zitny platek,ryzak),obcas par orisku Nejake rady co je špatně nebo nejaka rada cp vyradit/pridat aby kila sla dolu? Diky a hezkej vecer doplněno 16.02.18 16:10: Přikládám fotku sve aktuální ostudné formy,promiňte za oříznutí ale nechci aby.me.někdo poznal
Pokud nemáš hlad, tak v tom nevidím žádný problém. Vločky se dají jist s jogurtem. Já v nich mám přidané ještě slunečnicové nebo jiné semena, rozinky, nadrcenou čokoládu a jednoduše zamíchám s jogurtem. Nebo vidličkou rozmackas banán až na takovou ridkou hmotu a do toho zamíchám tu směs z těch vloček. Má to výhodu v tom.,ze nemusíš vločky vařit a zbavis se mléka. Je to rychlejší a lepší. Co se týká těch banánů nebo ovoce vůbec, slýchám to často, že je to hodně kalorické, ale je to blbost. Z banánů ani ovoce ještě nikdo nebyl tlustý, ovoce obsahuje hodně vlákniny a jiných nutných minerálních látek a na jejich trávení je potřeba více energie než samotné obsahují. Totéž platí u zeleniny. V podstatě čím větší procento ovoce a zeleniny strava obsahuje, tím lépe. Večer si klidně dejte to co na oběd, organismus v noci regeneruje, bude dlouho bez živin, takže kvalitní bílkoviny, příloha a hromada zeleniny. A před spaním klidně další banán.
Jídelníček mi příjde normální, ale každý potřebuje úpravu dle sebe. Doporučil bych ti kaloricketabulky.cz . Osobně používám a super. Zapisuješ všechny jídla i aktivity a snažíš se mít stálý příjem kalorií každý den. V nastavení si nastavíš jak moc chceš hubnout a podle toho se ti zobrazí kolik maximálně musíš sníst kalorií. Pozor taky na to, kdy jíš moc málo. Tělo pak spíše začne ukládat a spomaluje metabolismus, protože přijímá moc málo energie. Proto je dobré jíst vyrovnaně. Méně než je denní výdej, ale né moc málo. Doporučuje se maximálně o 1000 kalorií méně než je tvůj výdej a bazální metabolismus.
marketka*
Ano,dekuju,take používám,a máte pravdu ze aplikace je to skvělá
Teď se dívám, že jste doplnila foto a pár informací. Doporučil bych nehubnout. Váha je tak akorát. Spíše než na hubnutí bych se zaměřil na tvorbu svalů. Informačně si zkuste změřit obsah tuku a následně podle tabulek zjistit zda jej máte moc nebo málo. Aby jste se nedostala až k anorexii :D . Hubnout určitě nepotřebujete.
Čokoláda !, kukuřičný chlebíček nahraď žitným plátkem, proč 2 banány za den?, jsou hodně kalorické, sladké, jíš málo syrové zeleniny, alespoň 300 - 400 g za den. Zeleninu si večer připrav (odvaž) do krabičky. Co pitný režim?
marketka*
Rikam,na této snídani sem zavisla,doda mi hodně energie pred tréninky,a rikala sem si ze dve kostičky coko denne,kor ráno mi nic neudelaji,bez čokolády mi kaše prijde bez chuti,tuhá a nevychutnam si ji Kukuricne mam teprve dva dny,chtěla jsem změnu,pri koupi samozřejmě hledim na složení a kupodivu maji.mnohem lepsi nez právě ty zitne,obcas nahrazuji knackebrotem Dva banány Vam přijdou moc? Vidíte,a me bylo vzdycky tvrzeno ze po tréninku jedině banan/protein...mimochodem,Johan Blake sní denne az 28 banánů a jak mu to běhá Denne cca 2l plus rozpustny hořčík a cecko Diky za názor
strava
Markétko, ptáte se na co? Vy jste si na vše odpověděla sama, měnit nic nehodláte, tak je vše v pořádku. Nechtěla jste spíše radu jak zhubnout? A to s čokoládou, sladkým ovocem, menším množstvím zeleniny asi nepůjde.Johan Blake také potřebuje zhubnout jako vy?
marketka*
Prosím,určitě to neberte tak ze nechci nic měnit,ja se ale na druhou stranu zase musím obhájit tim ze se svými dvěma tréninky denne nelze jíst jen kořínky a zeleninu(te jim poměrně hodne,vždy k večeři alespoň 150g+v úterý a čtvrtek k odpo svačine)
Můžeš jíst cokoliv. Zelenina ovoce na svačinu a samozřejmě co nevíce zdravě. Osobně si klidně dávám smažené řízky, pizzu a vlastně cokoliv před dietou. Jen dodržuji energetický příjem tak, abych měl vždy výdej větší než příjem.
Ovesná kaše, zvláště když si ji vaříte sama doma je OK. Přidávám si do ní třeba i kousek másla, určitě skořici, někdy med, rozinky, chia semínka, klíčky a různé jiné věci ze zdravé výživy, též je dobré přidat pár kapek citrónu, čokoláda je ráno v pořádku. Kaši namočím večer do vody a vařím ve vodě, lépe se navaří, mléko přidávám až ke konci, kaše se tak nepřipaluje a mám ráda takový ten sliz, který se tímto utvoří.
Investujte do sebe a kupte si spíše krůtí maso místo kuřecího, též nezapomínejte na ryby.
liska5
Malá poznámka: Ani s ovesnýma vločkama to nepřehánět, sice dodají energii, béčko a hořčík, ale jako jedny z mála cereálií zakyselují. I to mléko lze občas nahradit rýžovým,či sojovým nápojem /Zajíc/
Jsi štíhlá. Postavu máš velmi pěknou. Mám pocit, že bys chtěla být vyrýsovaná. Jenomže to by bylo za cenu, že by ses hodně omezovala, tak jako kulturisti před soutěží. Nebo běhala maratony a pak vypadala až vyžile. Protože tady jsou geny. Myslím, že se budeš muset smířit s tím, že budeš mít trochu silnějněší stehna. Každý máme něco po předcích, co se nám nelíbí. Jenže u dívek je nějaký ten tuk potřeba, je důležitý pro estrogeny a tím budoucí šanci otěhotnět.
liska5
Jeden zajímavý postřeh: Pokud máme v mládí poměrně silnější kotníky a zápěstí, předpokládá se, že budeme mít sklon k těžšímu typu postavy.
Ještě něco, co s tím souvisí. Zažila jsem malé sportovní gymnastky v tréninkovém středisku. Chodily do stejné jídelny. Jedly jen maso a zeleninu. Ano, neměly na sobě ani gram tuku, ale z hladu pořád cucaly bonbony. Všimla jsem si u některých, že se jim kazily zuby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.