Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není pozdě začít aerobik v 12 letech?

Od: nikola* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,měla bych malý dotaz ohledně sportovního aerobiku.Je mi 12 let a dělám snad všechny možné sporty (volejbal, florbal,korfbal,nohejbal,fotbal,basketbal,atletiku...)Ale nevím jestli všech sportů nemám nechat, protože jak je jich hodně, tak zabírají docela dost času a taky mě už nenaplňují jako dříve.Nejvíce mě baví fotbal a toho nenechám nikdy,ale přesto si pořád říkám,že existuje ještě nějaký sport, který bude pro mě jako stvořený.A právě cítím v kostech,že to asi bude aerobik.Tím vším se chci zeptat jestli není pozdě abych provozovala sportovní aerobik, protože vím že se nábory dělají např.už od 4 let.Přála bych si jezdit na závody...atd.ale nevím jestli tedy není pozdě.Předem děkuji za odpověď:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

3x

Na sport není nikdy pozdě, s těmi závody bych byl ale opatrný. Něco se ještě v klidu dá dokázat, vždyť jsou závodnice i dospělé, ale na mistroství juniorů asi zapomeň. Ikdyž proč ne. Do 15 toho lze hodně stihnout. Tak nečekej a jdi do toho co tě v životě láká, pokud můžeš. Nastane doba, kdy už to tak jednoduché nebude. Držím palce.

*palec*

nikola*
hodnocení

Dobrý večer, děkuji moc za odpověď a hlavně podporuJá se hlavně chtěla ujistit jestli to má vlastně vůbec cenu:)

lucie*
hodnocení

2x

Jdi do toho,nikdy není pozdě a je super,že už ve 12-ti cítíš co by tě lákalo*palec2*.Moje trenérka začla s aerobicem až po dětech,chodila jen rekreačně,ale našla se v tom,dodělala si sportovní školu(aby mohla být trenérkou)odkoupila vybavení od jiné trenérky co končila a začla sama s hodinama.Také jezdí na velké aerobicové akce,kde se zlepšuje,porovnává a také se jí dostaly nabídky v místním fitnessu,kde dělá lektorku jiných aerobních cvičení,kde využívá i aerobicových prvků.

Je to sice jiný případ,ona už je dospělá ženská co žačla pozdě,takže soutěže se jí vyhly(ani nevím zda soutěžit chtěla),ale je to důkaz,že nikdy není pozdě dělat to,v čem se člověk najde.

doplněno 07.02.18 20:05:

nikolo- já ti můžu jen závidět,v podstatě dodnes nevím čemu bych se chtěla naplno věnovat natož abych to věděla ve 12-ti.Máš správný přístup,chceš něco zkusit a to je rozhodně lepší než se "kousat"nudou u pc nebo se poflakovat někde v nákupáku.

Ať se daří;)

nikola*
hodnocení

Dobrý večer Lucie, děkuji moc za odpověď a podporu*palec2*Já se radši zeptala, protože mi mamka říkala,že to asi nemá cenu*pláč*Ale já vím,že to cenu má:),:)Psala jsem to snad na všechny „porady"a všichni do jednoho mi odpověděli,že to mám stoprocentně zkusit:),:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]