Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem.
Doporučte prosím ověřenou a kvalitní čelovku na noční rybolov - dosvit cca. 100m, lze i mimo ČR (ebay, aliexpress), ale hlavně rozhoduje vaše osobní zkušenost.
A jelikož je to velmi zřídkavá činnost, byl bych rád za dobíjení AA bateriemi a cenou max. 500,-Kč.
Díky
doplněno 04.02.18 15:26:
na aliexpressu nebo ebay jsou jich stovky druhů.. nikde není uveden dosvit... v tom zoomu, kdybych bral třeba ebay.com/...
to by těch 50-100 metrů mohlo udělat ne? líbí se mi varianty multifunkcí ...
2x
Já mám tuhle a super. Svítí perfektně, vydrží klidně 6-8h na jednu sadu baterek.
rover.ebay.com/...
Jen mám jen malou technickou poznámku k" ale jelikož mají jen 1,2v, tak nevydrží dlouhodobý odběr většího proudu...
Proud ty baterie mají, ale protože jsou právě jen 3x1,2V=3,6V a klasické 3x1,5V=4,5V. Zápalné napětí bílé LEDky začíná podle typu okolo 3V a výše. Z tohoto důvodu potom vydrží akumulátory svítit pouze krátlou dobu. Tam kde začínají, tam normální články už končí... Tento problém byl třeba u Wolkmenů Sony co byl na jeden či dva články. Prostě se to nedalo provozovat s akumulátorama.
Nejsou to náhodou AA baterky, které jsou nabíjecí...?
Jinak počítám s kvalitními dobíjecími bateriemi. Obyč nebo alkalické s krásným obrázkem na jedno použití nekupuji.
ahááá - už to vidím - jsou to 3,7V - tak to jo - díky, mrknu a počkám ještě na další zkušenosti...
Jinak rozhodně to není jiná cenová, jen je potřeba hledat v Číně a ne předprodej v ČR.
.
Se zoomem
rover.ebay.com/...
.
Bez zoomu
rover.ebay.com/...
.
youtu.be/...
@requied a máte prosím s nějakou zkušenost? Ty 8000LM jsem se díval (nebo podobný u jiného prodejce...), ale když má žárovka H7 běžně cca. 4-6000, nechápu, jak malá ledka bez paraboly může mít 8000LM.
Možná jiné měření :D Nebo mé nepochopení ...
Důležitý je typ použité diody a podle toho se dá porovnat svítivost.
Ale nic slabšího než XML T6 bych nebral.
led-obzor.com/...
UZAVÍRÁM SOUTĚŽ :D
vyhrála ebay.com/...
je tam uveden dosvit až 500 metrů, baterky si koupím u nás, hlavní fakt pro nákup bylo mimo dosvit i nabíjení...
Tak jestli bude zájem, až přijde balení a vyzkouším, můžu napsat recenzi :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.