Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lístky O2 aréna - kam si sednout?

Od: davidm* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mohl by mi někdo kdo má zkušenosti s O2 arénou poradit jaké místo si zvolit pro tuto akci ticketportal.cz/...

Nikdy jsem v O2 nebyl a nejlepší místa už jsou zabraná. Nevím které místo si ze zbývajících vybrat :/

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

2x

Ono je to obrovské, jako na hokeji. Naštěstí bokem jeviště jsou obrazovky, tak detaily jsou vidět. Já jsem byla v zeleném sektoru 117 a celkem dobré. Samozřejmě, že ti dole hned pod podiem na tom byli lépe. Nešla bych asi do boků, do stran vedle podia.

hodnocení

2x

No já jsem zase opačného názoru.Nejlépe na díváni je 001,002 a i s dobrým poslechem 003-004 (proto jsou už vyprodány) Já bych volil komromis 101 nebo 112 řadu někde uprostřed ,dobrý zvuk blízko podia .Ty zelené zóny jsou dobré že se díváte přímo na podium ale já se raději trochu otočím a mám lepší ozvučení.Ono prakticky odpovídá cena kvalitě.Úplně nejhorší je to pod střechou ale to se tohoto koncertu netýká

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]