Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testosteron - jak zvysit

Od: mmm* odpovědí: 4 změna:

ahoj mel bych otazku pro nekoho kdo ma zkusenosti s testosteronem.posiluju 4x tydne nekdy5x chtel bych nejakou prirodni cestou zvysit testost...v mem tele nevi nekdo jakym zpusobem a jeste jeden dotaz pokud bych uzival sustanol jake riziko mi hrozi,cetl jsem na ruznych strankach ze sustanol neni skodlivi pro jatra,ma i nejake vedlejsi ucinky myslite ze kdybych uzival jednu ampuli po dvou tydnech ze by mi to nejak skodilo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady je odpověď jednoznačná. Podávání homonů bez účasti lékařů je obrovský hazard. Můžete si rozhodit metaboloismus a následky vedlejších účinků bývají nevratné. Každopádně je potřeba všechno konzultovat s lékařem, který podrobně vysvětlí, jak hormony a zvláště testosteron v organizmu funguje. Rada, sám se do toho nepouštějte. Je to riziko.

martini*
hodnocení

0x

Tady je o tom nějaká diskuze ironfactor.cz/...

musculus.cz/...

ale taky radím nechat to na přírodě, stejně se většině žen velký namakanci nelíbí;)

jacksfdsds
hodnocení

0x

Beru anabolické steroidy už pár let zatím se neobjevily žádné vedlejší učinky když to bereš v normě tak se ti nic nestane , málé riziko vedlejších účinků , sustanol je do začátku docela silnej zkus radši třeba anabol já sem po 250ti tabletách nabral 12 kg za 1,5 měsíce...

bena*

Steriody jsou hnus, ničíte si akorát zdraví.

Vy sice máte svaly velké, ale kosti trpí a zmenšují se. Pokud v tom budete pokračovati a neustále posilovati tak +/- do 10; 15 let budete mrzák. To Vám říkám narovinu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sustanol

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]