Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kryt představce dětského kola. Jde koupit?

Od: kudykam odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

potřeboval bych koupit kryt představce dětského kola. Jde o ten ochranný obal, kterým se obmotá střed řídítek a zajistí pomocí suchého zipu anebo cvoků, aby se dítě při případném pádu moc nenarazilo. Hledal jsem na netu, zkoušel všelijaké výrazy hledání, ale nic se mě nepodařilo najít. Poradíte někdo nebo dáte odkaz na někoho kdo toto prodává?

Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

obvykle tam kde se prodávají kola...ve specalizované prodejně...nicméně si neodpustím poznámku...jsou takové kraviny nutné?...jste taky ten z rodičů co má přehnanou péči a myslí si, že dítě je ze skla? Tady ten nesmysl se dával naposled na BMXy a byl akorát jako "tuning" pro design...od té doby jsem ho nikde na žádným kole neviděl:)

asd1

I dítě má koule ;)

Nejjednodušší je izolace na potrubí a přidělat "stříbrnou páskou"...

Fakt je, že důležitější jsou zátky v řídítkách nebo ohlídat aby děcko nevjelo pod auto...

hodnocení

0x

stavebniny-suchomel.cz/...

kdekoliv ve stavebninách, stačí pěkně zabalit... třeba páskou autodoplnky-obchod.cz/...

doplněno 10.01.18 17:34:

Kolo není nové, reflexní páska na více místech výrazně zvyšuje bezpečnost za šera a tmy. Mám dvě děti - než bych řešil hlouposti (za což považuji hledání "originálních"obalů či chráničů), hleděl bych na účel ochrany dítěte na kole. Ale samozřejmě všichni máme své priority a improvizace se prostě ne vždy musí líbit každému.

Jen se nad tím zkuste zamyslet... a třeba porovnat materiál původní s navrhovaným (na BMX byl vlastně jen molitan, který zkřehnul za pár měsíců-účel byl opravdu estetický).

kudykam
hodnocení

Ve spec. prodejne bohuzel sehnat nejde. Na netu take ne coz je mi divne v dnesni dobe u jakehokoliv produktu.
Opravdu malej koule ma a staci kdyz si narazi je, stejne tak jako se to stalo x krat me. Nemusi si rozšalovat jeste oblicej
Puvodni kryt (nejedna se o bmx20 ale o svete div se 3 roky stare kolo!) je uz rozbity a tak sem to chtel malemu vytunit coz byla vlastne puvodni myslenka.
Varianta s mirelonem je zajimava ale spis uz takova fušeřina, ale diky za tip
asd1

"Stříbrná páska" se dělá i černá a to bude vypadat už celkem slušně... Jde to i potáhnout obalem třeba na suchý zip atd. ale s tim bych se moc nefrcal...

Výrobce jste zkoušel kontaktovat? Možná by prodal.

kudykam
hodnocení

Zkusim jeste mrknout, popr poptat u vyrobce. Puvodne me ale slo o to, jestli se tu najde nekdo kdo to treba vygugli a da primo odkaz :)
Diky vsem zucastnenym za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]