Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřeboval bych koupit kryt představce dětského kola. Jde o ten ochranný obal, kterým se obmotá střed řídítek a zajistí pomocí suchého zipu anebo cvoků, aby se dítě při případném pádu moc nenarazilo. Hledal jsem na netu, zkoušel všelijaké výrazy hledání, ale nic se mě nepodařilo najít. Poradíte někdo nebo dáte odkaz na někoho kdo toto prodává?
Díky.
obvykle tam kde se prodávají kola...ve specalizované prodejně...nicméně si neodpustím poznámku...jsou takové kraviny nutné?...jste taky ten z rodičů co má přehnanou péči a myslí si, že dítě je ze skla? Tady ten nesmysl se dával naposled na BMXy a byl akorát jako "tuning" pro design...od té doby jsem ho nikde na žádným kole neviděl
kdekoliv ve stavebninách, stačí pěkně zabalit... třeba páskou autodoplnky-obchod.cz/...
Kolo není nové, reflexní páska na více místech výrazně zvyšuje bezpečnost za šera a tmy. Mám dvě děti - než bych řešil hlouposti (za což považuji hledání "originálních"obalů či chráničů), hleděl bych na účel ochrany dítěte na kole. Ale samozřejmě všichni máme své priority a improvizace se prostě ne vždy musí líbit každému.
Jen se nad tím zkuste zamyslet... a třeba porovnat materiál původní s navrhovaným (na BMX byl vlastně jen molitan, který zkřehnul za pár měsíců-účel byl opravdu estetický).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.