Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr cyklistické kukly

Od: mcgyver® odpovědí: 3 změna:

Potřebuju poradit vhodnou cyklistickou kuklu na mě obvod hlavy 58cm

Požadavky: nepromokavost, větru odolná- neprofoukávající, tenčí, vynikající odvod potu a co nejmenší zamlžování brýlí. Do teploty tak -2 stupně. A aby se pod tím solidně dýchalo.

Budu rád za každý tip.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když víš co přesně chceš, tak bys to mohl najít na internetu sám.

Podle mne jsou tvoje požadavky nesplnitelné.

nepromokavost má pouze igelitová pláštěnka

větru odolná = nějaká s membránou

tenčí =?

vynikající odvod potu =?

solidní dýchání pod kuklou =?

Já přes zimu používám obyčejnou cyklistickou čepici přes uši. Pokud je pod 0°C, tak přidám respirátor před pusu a nos. Dýchání je rozhodně příjemnější, než přes zamrzlou šálu před pusou.

hodnocení

Vyhledat si to můžu, ale mě jde o zkušenosti.

lucie*
hodnocení

0x

My máme doma(já i chlap) od Axonu tuhle eshop.canard.cz/... podle tabulky velikostí má XL 56cm,ale je celkem pružná...ale možná se dá sehnat XXL,nevím? Odzkoušeno máme při denním dojíždění do práce ,vše v poho i v mrazech naprostá paráda(jen se blbě smrká*smich*,ale i ten neopren je tenký a pružný,dá se stáhnout) Jen nevím s tím mlžením brýli,to je dost náročný požadavek,mě se mlžily i s nákrčníkem přes pusu.

Vždycky jsem měla za to,že kapuce je na kole na nic,ale potom jsem podle kolegy zkusila a paráda.Vždycky mi táhlo na krk-nákčník+čepice fajn,ale jak se člověk ohne na kole,tak kus zátylku holý,hodně se potím,takže pořád zima.Koupila jsem si na kolo bundu s kapucí,nasadila na kapuci helmu a parádně to drželo,teplo,kolem uží taky,výhled v poho,protože ty sportovní kapuse nejsou plandavé.V kombinaci s nákrčníkem přes pusu to stačilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]