Nejste přihlášen/a.
Zdravim
ted pres zimu mam malo pohybu a chtel bych shodit nejaka kila. V lete jezdim na kole ale ted pres zimu nemuzu protoze ikdyz pocasi preje z prace chodim az za tmy. Napadlo me porizeni cyklotrenazeru.
Do valcu se poustet nechci nemam v byte moc mista a tudiz ani "padaci"prostor.
Proto by pro me idealni byl trenazer ktery jen upnu za kolo. Rad bych kdyby mi nekdo poradil zda pro jezdeni cca 3x tydne hodinu a pul staci obycejny jako tento: insportline.cz/...
Nebo uz je lepsi investovat vice penez a koupit nejaky lepsi.
predem diky za odpovedi
Dobrý den, toto dostal kamarád k Vánocům a je s tím spokojený (nevím, zda přímo tento, ale říká tomu stojan), On venku jezdí hodně, ale doma to zatím jen zkoušel krátce, ale prý je to dobré. Ovšem, dlouhá "jízda" bude asi nuda (asi jako rotoped) - chybí příroda. Zdravím!
Jo, kamarád jezdí dost a i daleko . Bydlí na sídlišti, kolo má přes zimu na balkoně a toto je prý i docela skladné.
Chapu ze to bude monotolni jizda ale hodim to pred televizi a snad spalim nejaky tuk co jsem nabral Pokud stacil tento "obycejny" a pochvaluje si to i zkuseny biker tim lepe...
Ne, tím monotoním pohybem neshodíš snad ani deka. Možná pár deka ano, na kila ale zapomeň. Takové stroje nejsou na hubnutí. Tím ale nemám nic proti pohybu. Pokud ti kolo chybí, tak proč ne. Ikdyž, leden uteče, únor uteče v březnu už můžeš zase vyjet.
Do valcu se vubec poustet nechcijak uz jsem rikal ja jedine trenazer. Je mi jasne ze 40 min je tak zacatek toho spalovani ale rikal jsem si ze kdyz si pustim film tak snad tu hodinku nebo hodinku a pul u toho vydrzim.
Co se tyce te stravy tak to je u me zasadni problem. Uz jsem ale najel na rezim neprezirani se na noc jak jsem mel ve zvyku ale za posledni rok jsem desne pribral a to mam fyzicky hodne tezkou praci ale ani to nestaci abych nepribiral potrebuju jeste nejake kardio a prave ten trenazer me napadl jako idealni na zimu nebo kdyz je venku hnusne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.