Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky cyklo-trenazer?

Od: lance odpovědí: 8 změna:

Zdravim

ted pres zimu mam malo pohybu a chtel bych shodit nejaka kila. V lete jezdim na kole ale ted pres zimu nemuzu protoze ikdyz pocasi preje z prace chodim az za tmy. Napadlo me porizeni cyklotrenazeru.

Do valcu se poustet nechci nemam v byte moc mista a tudiz ani "padaci"prostor.

Proto by pro me idealni byl trenazer ktery jen upnu za kolo. Rad bych kdyby mi nekdo poradil zda pro jezdeni cca 3x tydne hodinu a pul staci obycejny jako tento: insportline.cz/...

Nebo uz je lepsi investovat vice penez a koupit nejaky lepsi.

predem diky za odpovedi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, toto dostal kamarád k Vánocům a je s tím spokojený (nevím, zda přímo tento, ale říká tomu stojan), On venku jezdí hodně, ale doma to zatím jen zkoušel krátce, ale prý je to dobré. Ovšem, dlouhá "jízda" bude asi nuda (asi jako rotoped) - chybí příroda. Zdravím!

doplněno 03.01.18 22:53:

Jo, kamarád jezdí dost a i daleko . Bydlí na sídlišti, kolo má přes zimu na balkoně a toto je prý i docela skladné.

lance
hodnocení

Chapu ze to bude monotolni jizda ale hodim to pred televizi a snad spalim nejaky tuk co jsem nabral :) Pokud stacil tento "obycejny" a pochvaluje si to i zkuseny biker tim lepe...

majsterjoe*

Ne, tím monotoním pohybem neshodíš snad ani deka. Možná pár deka ano, na kila ale zapomeň. Takové stroje nejsou na hubnutí. Tím ale nemám nic proti pohybu. Pokud ti kolo chybí, tak proč ne. Ikdyž, leden uteče, únor uteče v březnu už můžeš zase vyjet.

lance
hodnocení

Ja bych rekl ze pokud budu drzet idealni tepovku a pojedu vic jak 40 minut tak spalovat uricte budu... prave toto nomotoni slapani je dle meho idealni. Kdyz jedu v lese nebo kopce to je prave na silu ale toto bych rekl ze je idealni na to dat kila dolu.
Tepy na valcich nebo trenažéru udrzis krásně tam, kde je potřebuješ. Jen se obávám, zda těch 40min bude stačit. Já jsem na valcich vydržel max 1.5 hod, běžně hodinu, i to už byl zahul na prdel, protože jenom sedíš, nestridas tempo, nejdeš že sedla, prostě nuda, takže válce jsem prodal. Na hubnutí se zamer na stravu, tuk půjde dolů sám a bez námahy. Jinak ale válce jsou dobrý nástroj jak se udržet v kondici přes zimu. Sílu sice ztratis, ale kapacita plic, srdce a červených krvinek nepůjde tak drasticky dolů, takže na jaře budeš mít mírný náskok, než kdybys netrenoval vůbec.
lance
hodnocení

Do valcu se vubec poustet nechcijak uz jsem rikal ja jedine trenazer. Je mi jasne ze 40 min je tak zacatek toho spalovani ale rikal jsem si ze kdyz si pustim film tak snad tu hodinku nebo hodinku a pul u toho vydrzim.

Co se tyce te stravy tak to je u me zasadni problem. Uz jsem ale najel na rezim neprezirani se na noc jak jsem mel ve zvyku ale za posledni rok jsem desne pribral a to mam fyzicky hodne tezkou praci ale ani to nestaci abych nepribiral potrebuju jeste nejake kardio a prave ten trenazer me napadl jako idealni na zimu nebo kdyz je venku hnusne.

Ono musíš změnit celkově stravovací návyky. Jist 5-7x denně, klidně i dve večeře. Jen je nutné vynechat mouku, tuky, cukry, tzn jist jen celozrnný chleba, ovoce, zeleninu, libové maso a hlavně si vše vážit. Žádné polotovary, jen snad jogurty, kvalitní šunku, nizkotucny sýr. O tom by se dalo diskutovat dlouze. Já za dva měsíce 12 kg mínus, a bez pohybu, ležel jsem na gauči, protože jsem marodil.
lance
Ja o tom vim toto casto pisou vsude ale to jsou jidelnicky pro lidi co sedi v kancelari ale ne proto chlapa co cely den dela na hrube stavbe a ma max. 40min na obed v nejblizsi hospode.
Kdyz clovek dela to co ja tak ma po caesar salatu za pul hodiny hlad :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]