Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký suplement je vhodnější?

Od: hanesz* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
potřebuju poradit s výběrem vhodného suplementu pro moji osobu. Rovnou poprosím, aby se zdrželi komentáře ti, co to neuznávají.
Mám 22 let, 181 cm, 72 kg. Pravidelně cvičím a snažím se co nejlépe dodržovat pravidelnou stravu.
Vybírám si mezi GO PRO 30 a G 15 Anabolik GAINER.
Který je dle Vás pro mě vhodnější?
Děkuji
obchod.ronnie.cz/...
obchod.ronnie.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepka
hodnocení

0x

Nevím jestli při objemu nebo dietě , ale při objemu nikdy nepoužívám gainer je to jen samej cukr .( vyhozný peníze) já když sem při objemu tak jen protein a hodně žeru co koliv .Při dietě jen tvaroh , protein rýži,pohanku,brambory a maso ( hovězí ,kuřecí,tuňák a ryby ) protein od ( MYprotein ) je levný a učinný .Takže když to schrnu: jak při objemu tak dietě: beru

syrovátkoví protein, bca, glutamín,kreatín a při tréninku piju amino instant.

tarantulee*
hodnocení

0x
Jist při objemu cokoliv? Proboha, to musí být teda kvalitní Objemovka :D v dietě rýži a brambory? Právě toto má být v kvalitní objemovce (nadbytek kalorií z kvalitních sacharidů) jinak ta svalová hmota musí opravdu stát za to :D kup si dextrozu, určitě lepší než gainer, v tom má pravdu, ze to jsou jen cukry a předražené. Takže dextroza a jakýkoli protein 80%, to
Je celkem jedno od koho v dnešní době :D hlavně musíš mít kaloricky
Nadbytek z kvalitních živin (ryze, brambory, vločky, možná někdy i zařad semolinove testoviny). Taky je důležité mít dostatek bílkovin, takže na snídani vajíčka, pak k jídlum maso a na noc tvaroh..
pepka

Nebudu se stebou tady přít ! neviděl si mě při objemu a pak při dietě tak nesuď, možná by ti spadla brada .

ps: už cvičím 20 let i teď a je mi 57 let chlapče ..

tarantulee*

Neviděl a ani o to fakt nestojím, protože při objemu se cpát vším možným a v dietě rýži, brambory.. Asi nevíš, co Dieta je.

20let cvičit klidně můžeš, ale asi to nebude nic extra, pokud si jel takhle.

Při dietě většinou shazuješ přebytečný tuk (dejme tomu, že máš 10 - 12%tuku a chceš shodit na 6%) omezíš sacharidy a vysekáš postavu, což v dietě na rýži a bramborech asi nevysekáš :D Ale to určitě víš, když cvičíš 20let.

A objem typu "sním všechno a kolik jen toho jde" není objem, ale prasečák a pokud takhle jedeš celou objemovku, tak potěš pánbůh.

Jinak pokud nabereš (za objemovku typu prasečák) měšíčně například 2kg, tak gratuluji, úspěšně se ti podařil nabrat Tuk :D

Pokud jsi jeden z těch cvičenců, co mají tělesný tuk 20%+ a ruku sice velkou, tak to nejsou svaly, ale tuk a voda, pokud bys tuk shodil, ruka se ti minimálně o polovinu zmenší a zjistíš, že ten biceps až tak velký, jak sis myslel, není :D

Jak říkám, kvalita svaloviny bude úplně někde jinde..

Samozřejmě, nějaké ty svaly takhle uděláš, ale s tím, že nabereš až moc tuku a jak budeš ten tuk shazovat, tak zároveň spálíš ty svaly, které si nabral, takže bych pouvažoval, jestli se to takhle vůbec vyplatí dělat :D

pepka
24.10.17 23:23

Pohádkáří :)

tiepek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]