Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledovani online zapasu - hokej

Od: seuss* odpovědí: 6 změna:

nevite prosim vas nekdo, kde se da sledovat hokej na netu (bohuzel stranky CT mi hlasi, ze mohu zive sledovat jejich vysilani pouze z Ceska. Moc rad bych videl hokej a zaroven poslouchal Zarubu s Dusikem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Česká Televize zřídila na olympiádu tenhle speciál zoh.ct24.cz/... tak možná tam?

seuss*
hodnocení

to uz jsem taky zkousel. CT mi to proste nepovoli prehrat mimo Cesko :(

seuss*
hodnocení

opet ten samy problem, nevite nekdo, kde muzu na netu sledovat zapas cesko - lotyssko ze zahranici? ten zapas totiz neni na eurosportu a ani jinde v tv jsem nic nenasel :(

arecibo*

a co takhle: http://www.zapni.tv?

seuss*
hodnocení

no parada! zatim to funguje, jenze je otazka, zda cesky televizi zase nespadne server, to jinak asi budu v ri*i...

carterv*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]