Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychické a fyzické nabuzení - doplněk stravy

Od: vitasek85* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mohli byste mi prosím doporučit nějaký doplňěk stravy, který by člověk nabudil fyzicky, ale i psychicky? Čeká mě v práci tento týden, hodně náročný úkol, náročný bude hlavně na psychiku a chtěl bych něco co by mi pomohlo, dal bych přednost něčemu v čem není kofein ani guarana, ale není to nutnost. Předem Vám mockrát děkuji za každý tip

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x
Pozde bycha honit. Mi pomaha i obycejna kola nebo fanta. Normalne nesladim, tak toto je pro me velky prisun rychle energie.
vitasek85*
hodnocení

Já měl namysli třeba nějaký doplněk pro kulturisty apod., zatím užívám Taurin, ale bohužel žádné účinky nepozoruji, pak mě celkem dost zaujal Speed 8, ale škoda, že je tam ten kofein a taurin, ale jestli nevimyslím něco jiného, tak si ho koupím.

hodnocení

2x

Když vím, že mě něco podobného čeká, tak upravím režim. Neponocuju skoro nikdy, ale v takovém zápřahu se ještě víc starám o to, abych měla dost spánku a odpočinku, relaxace. Pro mě je relaxace spíš být doma než někde trajdat po kině nebo venku, takže si prostě vyčlením půlhodinku nebo hodinku, kdy si dělám, co chci. Taky mi pomáhá mít hotovou domácnost včas, aby mě neumyté nádobí a špinavá podlaha nestrašily o půl desáté večer a já zase nemusela řešit, v kolik se vlastně dostanu do postele, to je jen stres navíc. Taky to chce dobře se najíst, lupnout do sebe vitamín C, prostě se postarat v první řadě o sebe.

Nevím, jaký stres Vás čeká, ale já třeba před třídními schůzkami (učila jsem na ZŠ) preventivně brala Ibalgin, protože mě z podobného stresu (hodně napětí za krátkou dobu) vždycky děsně rozbolela hlava. Takže bych se na to podívala taky z hlediska příčiny stresu a pokusila se ji odstranit nebo změnit k ní přístup, jestli to jde.

pohanka*
hodnocení

2x

Podívejte se na životabudič Maca Pura z And. Jenom nevím, co to udělá s tou láskou.

vitasek85*
hodnocení

Macu už užívám, mám mletý prášek a míchám ho s vodou, k tomu ještě přimíchávám ašvagandu. ale dík

svatoslav

Věk? 50? Ono dost pomáhá spánek, to je sázka na jistotu...

hoststary*
hodnocení

0x

Kuriozita ale nic neobvyklého je, když si někdo před náročnou zkouškou vezme něco, na co není zvyklý a pak mu to spíš uškodí, než pomůže Když kluk před závěrečnámi zkouškami vypije večer a ráno kafe, které nikdy nepil, pořádně se nevyspí a ještě bude ráno jako zpitomělý.

Nebo když dobrotivý taťka klukovi před zkouškou ráno nalije panáka a pak ještě jednoho na kuráž a kluk na to není zvyklý, organismus se tomu poddá a zkouška nedopadne.

Povzbuzovače je dobré si vyzkoušet nanečisto ještě předem. Někomu pomáhá po ránu dát si pár díků grapefruitu nebo pomeranče nebo celý, nebo přírodní čistá šťáva čerstvě vymačkaná z pomeranče nebo grepu.

Někdo spoléhá na látky povzbuzující krevní oběh s obsahem látek z gingo biloba, například gingium, gingio, tanakan apod., ale to je pro lékárny hlavně byznys, je to šíleně drahé a účinek asi také je až po určité době používání. Nebylo by nejlepší se informovat u vašeho obvodního nebo ošetřujícího lékaře, co by bylo pro vás na povzbuzení vhodné?

liska*

Hoste,kdysi jsme na kolejích sháněli od mediků Centedrin. Správně načasovaná tabletka měla mít úžasné účinky při zkoušce. Že se vybaví všechno učivo a budeš excelovat. Zkoušející se ale nečekané někam vzdálill a ten, co na něj načasován čekal, promarnil tak svoji chvíli a po hodině excitace přišel útlum. Když se pak profesor vrátil, student tvrdě spal v křesílku na chodbě a nebyl schopen zkoušku absolvovat.// Tazateli bych radila aspoň pít hodně tekutin k oddálení únavy, když nechce kafe, guranu a všechny ty amfetaminy.

yaydese
hodnocení

0x

Zkus kakaové boby, kaakový prášek za zdravé výživy- miluju ten od Alla, guaranu, maté, kávu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]