Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivní záloha u vojáků

Od: jirikk odpovědí: 7 změna:
Dobrý den , chtěl jsem se zeptat chtěl bych byt u vojáků u aktivní zálohy jenže mam vadu že silham a na jedno oko trosku tupozraky vadi to?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Záleží na to, kde by vás potřebovali/co nabízíte - respektive na tom, kam byste byl případně zařazen - a jak tedy bude váš zdravotní stav posouzen přímo vojenským lékařem.

aktivnizaloha.army.cz/...

jirikk
hodnocení

Ale tak je mozne ze na nektere pozici by to šlo?

Teoreticky ano - ale to ví jen a jen armáda. Najděte si tady kariera.army.cz/... seznam rekrutačních středisek, vyberte si to, co máte nejblíž a poptejte se osobně. Jaké jsou momentálně stavy, požadavky atd. vám nikdo jiný neřekne.

jirikkk
hodnocení

Moc vam Děkuji za odpovědi

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je mi líto, ale s problémy se zrakem tě nevezmou. Zkus se na ně obrátit, ale šance je mizivá, i když i do armády se snížili požadavky a berou i lidi co by kdysi neprošli,v případě zraku je to vážná věc.

to není povinná vojna, tady musí člověk chodit na pravidelné výcviky, střelby, tady to nefunguje tak že tě dají do kuchyně.

doplněno 05.09.17 11:35:

tazatel se hlásí do AZ, ne do armády jako do služebního poměru. Nevím jak moc velké zkušenosti máte s příjimacích řízením do armády ČR, ale opravdu neberou všechny.

Zdravotní klasifikace "D" (neschopen) se stanovuje u krátkozrakosti nad -10 dioptrií nebo u dalekozrakosti nad +8 dioptrií jednoho oka (resp. -7D při degenerativních změnách na sítnici). V případě kombinovaných vad se hodnoty dioptrií v jednotlivých osách sčítají. Posuzuje se vždy zraková ostrost bez korekce, která nesmí být oboustranně pod 0,1. Nově je stanovena minimální přípustná hodnota naturálního vizu (zraková ostrost bez korekce) 0,1.

kariera.army.cz/...

A to platí pro služební poměr - oni berou skoro všechno: "Tzv. modrá knížka nepředstavuje překážku pro přijetí do služebního poměru."

doplněno 05.09.17 11:40:

Jak jsem dostala, tak předávám.

liska*
hodnocení

0x

Máte řidičák? Napadlo mne někam do týla. Zásobování, příprava něčeho a tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]