Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí posilovna

Od: mettaxa® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

zařizuji pro strýce domácí posilovnu a chci se zeptat, zda máte nějaké nápady či zkušenosti, co vše by bylo potřeba. Nějakou představu mám, ale rád se nechám inspirovat. Strýcovi je 58 let, kondici má průměrnou, nutno dodat, že na svůj věk ma dobrý zdravotní stav. Roste mu břicho a kondice opadá a rád by s tím něco dělal. Pokud možno trochu zhubnul a udržel nebo si i vylepšil kondici. Cílem není nabírat svalovou hmotu nebo jen běžně, minimálně, jak je to spojené s cvičením.

Myslíte si, že je třeba dobrá posilovací věž? Nebo běžecký pás, veslovací stroj? Nebo třeba činky?

Rozpočet na to vytičil celkem slušný na to, aby se dala pořídit plnohodnotná domácí posilovna pro středně náročné cvičence. Rozpočet činí do 100 000 Kč...

Předem moc děkuji za rady, tipy a vaše zkušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

magnum
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

zelenydabel*
hodnocení

0x

Záleží co chce tvůj strýc. Já bych volil plavání, lezeckou stěnu, veslování,
Popřípadě gymnastiku. Něco, kde bude muset zapojit celé tělo. Určitě protahovat a cvičit celým tělem, né jen určité části.

100.000,- je slušný základ ale nač zbytečně vyhazovat.

Sklapovačky, kliky, přítahy na hrazdě (žebřík, sušák prádla - na sídlištích - někteří mají u rodinného domku), prkno, angličáky, je toho hodně.

Jako posilovna je fajn ale nešel bych do ní. Zbytečné

hodnocení

0x
Pokud chce strejda hubnout, investování do posilovny mi přijde jako zbytečná věc.
Ať si upraví jídelníček a chodí denně běhat. Vyjde to levněji a bude to účinnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]