Nejste přihlášen/a.
chci zeptat na kop od brankáře. Zajímá mě, jak je to s pravidlem přes půl. Když chytí brankář míč ze hry může ho následně kopnout, hodit přes půl? Nebo když je míč mimo hru a kope se od branky může ho kopnout, hodit přes půl? Jedná se mladší žáky, tudíž na půl hřiště.
0x
Je fakt, že jsem mimo hru už dost dlouho, už dost let jsem do balonu nekopl, ale snad se v pravidlech tak moc nezměnilo.
Když brankář chytne míč, může si s ním dělat co chce. Hodit někomu po zemi, vyhodit kamkoliv do dálky nebo vykopnout z ruky, případně si ho položit na zem a rozehrát ze země. Jediné omezení je čas. Brankář nemůže zůstat stát a držet balon libovolně dlouho a nemůže si s ním pohazovat a pinkat a zdržovat hru.
Při kopu od branky platí skoro totéž. Můžete kopnout kamkoliv a třeba rovnou na soupeřovu bránu. Když to tam padne, gól platí. Jediné omezení je čas. Nemůžete zůstat stát a zdržovat hru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.