Nj, škoda Sagana, o tom žádná, těžko soudit, ale zajímalo by mně, zda se v cyklistice hraje ještě na fair play... Jinak sport, samozřejmě, ale věčná otázka, je to ještě sport?
Kamaráde, přiští rok to celé pojedeš a já ti budu dělat trenéra. Pak tě ty hloupé řeči přejdou.
doplněno 10.07.17 00:39:
Nebo si spolu projedeme trasu závoru z roku 1914: en.wikipedia.org/... a hlavně čtvrtou etapu, která měla 470 km. Ale vážně, tohle byly skutečně poctivě naplánované a odježděné etapy, kolem celé Francie, ne jak dnes klídek a pohoda s úsměvem cyklistů. Bylo by zajímavé dnešním cyklistům dát tyhle "staré"etapy, a odjezdit to s původními koly po třetím dni by možná všichni odpadli.
doplněno 10.07.17 00:42:
Oprava: závodu.
prichazimsdeste
Ta trasa z r. 1914 musela bejt dobrý zápřah. Zas ale mohli účastníci říkat, že objeli celou Francii
To je prostě absolutně vrcholovej sport, který je až na hraně. Ale krásní kluci! A ta kola! A jedou krásnou krajinou. Asi nejvíc mi tam vadí neukázněné davy a kruté kolize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.