Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skateboard nebo brusle?

Od: ruzenka04* odpovědí: 9 změna:
Dobry den. Manzela napadlo koupit detem skateboard. Ja si nejsem jista. Navic nikde nevidim nikoho jezdit. Myslim od kamaradu a znamich. Spis maji kola nebo kol.brusle. nase deti maji taky brusle a myslim si zejsou lepsi nez skateboard. Navic jsem cetla ze se na chodniku ani na silnici nesmi jezdit na skateboard. No mam vtom zmatek.Poradte zda opravdu koupit skateboard nebo jsou lepsi brusle a zustat u nich.Dekuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Kolečkové brusle se dětem časem omrzely, skateboard prozatím ne. Vyřádí se na něm a baví je to víc, než brusle. Teď se blíží prázdniny, zeptejte se svých dětí a budete mít jasněji..Nemá cenu jim vnucovat to, co by pak leželo nevyužité doma ve sklepě. Pokud po něm touží a využili by ho, pak na tom nevidím nic špatného, koupit jim ho. Nějaké místo kde se na něm vyřádí si jistě najdou..U nás je to u dětí a mládeže celkem oblíbené. A alespoň nesedí doma na zadku...Zvažte to, je to jen na vás, na rodičích..

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji moc. Ze jo zeptat se jich.Manzel to chce jako prekvapeni coz je blbost. Jak pisete treba je to nebude bavic co stim potom.

jojomak
hodnocení

1x

dobrý den, myslím že je to jedno ale spíš než skate bych koupil pennyboard. skate je přispůsoben spíše na triky a něco se na něm naučit není zrovna snadné svojí vyhodu ma na rampách (pokud je nemáte v okolí je to mínus) ,ale pro samotnou jízdu je lepší právě pennyboard nebo longboard (long je větší, pohodlnější ale taky dražší a neskadnější než penny) každopádně žádny zákaz jízdy na prkně na chodníku neexzistuje sám jezdím pár let a nikdy jsem o ničem takovám neslyšel

hodnocení

0x

ruzenko04, koupit brusle nebo prkno je snadné. Ale bylo by dobré dětem umět ukázat, jak bezpečně a správně tyto věci používat. Naučit je správnou techniku jízdy. Nácvik se dá zvládnout i za domem nebo v parku, ale doopravdy si "užijí" jedině v mistech, kde se tyto sporty naplno provozují (rampy nebo trasy pro bruslaře).

liska*

Za mne jedině brusle. Někam se s nimi dostanu, někdo tak jezdí i do školy. Mladí z jižní Moravy kvůli bruslení cestují až do Vídně na cyklostezky podle Dunaje. A dobrých cyklostezek u nás přibývá.

brodskaea
hodnocení

0x

Já jsem bruslařka a myslím že jsou lepší než skateboard

hodnocení

0x

Na skateboard je potřeba trochu jiný terén, než na brusle, takže záleží, na co jsou u vás podmínky. Pro začátek je to jedno, ale brusle jsou od toho někam dojet, kdežto na skateboard stačí plácek. Hlavně nezapomenout na chrániče a to u obojího!

vernon
hodnocení

0x
Kolečkové lyže. Budou za frajery... ;-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]