Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v poslední době mě celkem zaujalo ježdění DH a chtěl bych to také vyzkoušet... Dřív jsem jezdil zhruba 7 let na BMX, ale vzhledem k tomu, že měřím něco málo přes 186, tak BMX už mi celkem přestalo vyhovovat právě kvůli mé výšce, takže bych rád zkusil ten downhill.
Koukal jsem se po různých kolech a objevil jsem právě tohle
moolbike.cz/...
Ale nevím jestli je to zrovna správná volba...
0x
to kolo je na nic.. je to jen na dirtove tratě.. na dh potřebuješ nějakou lepší vidlici, zdvih aspon 150mm, nejlip olej/vzduch. dale potřebuješ dobré brzdy, hydrauliky s velkyma kotoučema, ty malé moc nebrzdí a hlavně je hned upečeš. tohle má mechanické brzdy, jdou docela ztuha a po delší jízdě z toho mužou bolet prsty.
No abych se vyjádřil přesněji... Nevím jestli se jedná přímo o DH, ale o něco takového: facebook.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.