Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,hodně lidí má problém zhubnout no já to mám opačně potřebuji přibrat na váze.Měřím 167cm a vážím 49kg.Nedávno jsem nastoupila do práce kde je to fyzicky hodně náročné,mám sice svaly a na břiše buchty ale váha jde rapidně dolu.Jím skoro pořád,v práci mam oběd a jsem naprosto zdravá.Prosím poradte jaké potraviny jíst abych aspon trochu přibrala,děkuji předem za odpověd Adél
Jsem na tom podobně. Měřím 168 a vážím 52 kg. Jím normálně a tahle váha mi to vyhovuje, ale když se nahrne víc práce, nebo starostí, také hubnu. Když potřebuji přibrat a přitom nechci zvyšovat příjem kalorií mastným nebo přeslazeným jídlem, dávám si každý večer před spaním vaničku tvarohu. To ztracené kilo, nebo dvě naberu do dvou týdnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.