Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, 28.5. mně bylo 14 a jsem holka. Chtěla bych začít hrát hokej, ale na nějaké úrovňi. Je to možné? Bydlím v Plzeňském kraji. Kam mám jít se poradit a kdy začínají nábory nebo jak a čím mám začít?
Nenech se odradit těmi, kdo tu píší, žes prošvihla roky. Nábory hokejistek jsem viděla na netu od 5 do 18ti let. Máme u nás asi 15 oddílů, z toho 3 pražské , dva v Plzni - asi 640 hráček různého věku a úrovně. To není, jak u kluků. Poradí tam,kde nábor dělají. Zadej si dívčí hokej, kontakty.
Najdi si na netu ženské kluby a tam najdeš další info. Snad už bruslíš v hokejových bruslích a dobře, jinak jak píše nade mnou, už je pozdě. V Berouně bývaly dobré hokejistky a asi ještě jsou. cs.wikipedia.org/...
Když máš chuť a možnost, tak hraj a neptej se! Ukáže se časem, jak budeš dobrá. Hlavně, žes to zkusila. Někdo chodí léta do nějakého sport. oddílu, a pak ho v pohodě porazí ten, co to dělá pro zábavu a s láskou. Bylo by divné nepustit se do oblíbeného sportu, protože mi je o pár let víc. Jsou taky nižší soutěže, nemůžou hrát všichni první ligu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.