Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od kolikátého je MS v hokeji?

Od: slaisa® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,omlouvám se,že vás otravuji a vím,že jsem se zde na podobnou otázku už ptala,ale prostě musím. Od kolikátého je MS v hokeji? Slyšela jsem na internetu,že dneska jsme vyhráli v hokeji nad Švédkem a taky jsem se koukala na program na internetu a tam je napsáno,že se hraje Přímý přenos utkání Carlson Hockey Games z Českých Budějovic komentují Robert Záruba a Milan Antoš.Tak by mě zajímalo jestli je to už je Mistovství světa v hokeji nebo jestli se o nic nejedná.? Předem děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Včera jsem šel kolem billboardu a myslím že tam bylo MS od 5.5.do 21.5.
To co teď hrají je přípravný turnaj,tusim České hry.
hodnocení

aha děkuju moc uklidnil jste mě ;) =D

karinbaumanova
5.5. 20:15 proti Kanadě 4:3
6.5. 16:15 proti Bělorusku 3:2
8.5. 20:15 proti Finsku 3:2
11.5. 16:15 proti Norsku 4:1
12.5. 16:15 proti Slovinsku 4:2
14.5. 16:15 proti Francii (domácí) 5:0
16.5. 16:15 proti Švýcarsku 4:3
doplněno 05.05.17 09:22: Jinak MS v hokeji 2017 se hraje v německém Kolíně a ve francouzské Paříži.
Hezký den :).
doplněno 05.05.17 09:23: 5. - 21. 5.

hodnocení

0x

Dnes 5.5.2017 to zacne:)

Od kolikátého je MS v hokeji?

ivn
hodnocení

0x

Dle výkladu karet: Pozor:

Zprvu bude našemu týmu přát sluníčko/to zn. bude nám teplo u srdíčka/,bude mnoho síly, ale i zranění,ke konci MS se budeme radovat z dalších výher *hej*, v našich domovech bude radost*haha*,ale nakonec nějaká ztráta,no ale nevím jaká...*sok*

hodnocení

Všem moc děkuji za odpovědi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]