Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Sázím podle rozdělení kurzu. Příklad vsadím 1000kč výhra domácích 712kč výhra hostu 218kč. Pokud není remíza mám určitou výhru podle výsledku. Výhru mám zdaněnou. Kolik má zisk z mé výhry sázková společnost? Děkuji.
Jak to myslíš?Jako 1000 Kč na výhru domácích a 712 Kč na výhru hostů a co těch 218 Kč?Tak,jak je otázka položená,nelze odpovědět.Podle kurzu můžeš vyhrát třeba 15000 a nebo taky jemom 1 korunu.Nevím,proč tě zajímá,jaký zisk bude mít sázková kancelář.
Oprava.Sázková společnost.
Zisk mají tak velký, jak dobrého mají bookmakera. Ten stanovuje kurzy a když to udělá dobře, všichni prohrají, má sázková společnost zisk 100%
Tak to je pěkná blbost! Jak může bookmaker tím,jaké vypíše kurzy ovlivnit výsledek zápasu,aby všichni prohráli?Nehledě na to,že nemůže vypsat kurzy,jak se mu zlíbí,ale musí kontrolovat,jaké kurzy mají konkurenční sázkovky,rozdíly nemohou být moc velké.
Tak mi řekněte,jaké kurzy by měl nastavit bookmaker např. na fotbalový zápas Sparta-Slavia,aby všichni sázející prohráli?Kdybyste porovnal nabídku zápasů několika sázkových společností,zjistil byste,že se příliš neliší.Proč asi?
adetouk, proč by ovlivňoval výsledek zápasu? Stačí, když nastaví dobrý kurz Kdyby jste si o tom, místo plácání napřed něco přečetl, uděláte líp.Proč by kontroloval jiné-konkurenční sázkovky? Aby se s nima podělil o zisk, to si ale děláte srandu, ne?
Pro jistotu, přečíst si základní principy sázkových her: cs.wikipedia.org/...
V podstatě to platí pro všechny hry, kde se pracuje s pravděpodobností. Když na ruletě padne ZERO, bankéř bere vše, rozdíl je jen v tom, že místo bookmakera nahradil stroj.
Copak oni mají sázky na jeden zápas? Je ten zápas vůbec nezajímá! Ta firma vydělává peníze, stejně jako kasíno nebo sportka, počítá s určitým množstvím lidí a sázek (a kurzů u sportu). To, že 1000 lidí vyhraje nic neznamená, když bude sázka, že brankáře trefí šlak při pátém gólu. kurs 1:5000 tak většinou vyhraje sázkovka - má zisk 100% Samozřejmě je to jen příklad, výmysl, ale stát se to může. Všechno ostatní je loterie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.