Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak povolit strzeny imbus na klice kola?

Od: joudic* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, co s tim, je to jako blato, ani jsem nemusel moc zabrat, aby se to brzy protocilo.

doplněno 26.04.17 04:02:

No tak to je neco *vtip* genialita se projevi sama *smich* *ua* vydrobene piliny ze sadrokartonoveho smirglu a zubni pasta, tak se ten inbus zakousl, ze jsem to musel vyklepnout kladivem, zapacil jsem trubkou na inbusu a hned to povolilo. Toz treba se nekomu finta bude hodit *uf*

Jak povolit strzeny imbus na klice kola?
Jak povolit strzeny imbus na klice kola? #2
Jak povolit strzeny imbus na klice kola? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řekl bych, žes měl docela štěstí.

Napřed strhnout vnitřní šestihran a pak šroub povolit pomocí zrnek brusného papíru? Ale pokud je ten materiál opravdu takové blato, tak bys to i snadno odvrtal.

Hádám žes měl buď špatný rozměr imbusového klíče, nebos neměl imbus klíč zcela vsazený va šroubu a nebos nevědel na kterou stranu povolovat, a taks to ztrhl při dotahování.

Já mám na klikách šrouby se šestihranou hlavou a jdou povolit i utáhnout opakovaně bez problémů.

hodnocení

0x

Laik žasne, odborník se diví. Hlavně, že to zabralo. Z čeho ty imbusy dělají? Z tvarohu? Že se to protočí, to se může stát, ale aby se hlava roztrhla...

Stejně jako colombo tam mám šestihran a v pohodě. Jen je potřeba trubkový klíč, oříšek se nevejde. Tyhle šrouby není třeba utahovat na krev, stačí s citem.

joudic*
hodnocení

to jsem ze zoufalstvi udelal sroubovakem ja *tanec*, aspon je videt jak je to mekke ..to kolo bylo koupene bazarove, vsechno bylo original, gumy uplne sterele, holt to zarostlo. V podstate menim uplne vsechno krome presmykacek a brzd
Jinak ten inbus je presne na ten rozmer, sundaval jsem s nim druhou kliku, ktera sla jednim prstem.. ta druha jsem myslel ze taky povolila, ale jen se to protocilo v kovu, pulmetrova trubka ma silu :) Strany si nepletu ;)

asd1

Dá se to i vyvložkovat např, žiletkou (dá se i nastříhat normálníma nůžkama)

Klasika je navařit matku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]