Nejste přihlášen/a.
Jakým způsobem začít doma posilovat? Co si mám pořídit? (jde mi hlavně o svaly na rukou a trochu o břišní svaly)
Je mi sice jasné že by byla asi lepší nějaká posilovna, ale tam já nechci. Vadily by mi tam ti ostatní lidé...
Je nějaká možnost? Nejlépe posilování bez činek popř. i ty činky nebo něco bych si pořídil.
Díky.
Dle mého osobního trenéra stačí i obyčejné kliky. Zpočátku stačí 3x denně kupříkladu 10 a pak zvyšovat počet kliků až přejít na série. Měňte postavení paží, i nohou... popř., si je dejte na lůžko a dělejte kliky "z lůžka".
Další cvik, který používají i extraligoví hokejisté je velmi prostý, ale zabere všechny svaly na těle¨:
Lehněte si na záda, poté se postavte, lehněte si na břicho, postavte se, lěhněte si na záda. Uvidíte, jak Vás budou bolet svaly A takových cviků udělat 100 za den... a nemusíte chodit do posilovny
youu udelal sem to 15x stech zad na břicho..a fakt mooc...musim si dat pauzu:D...sem zvedavej za jak dlouho budde ale neco znat...za mesic?..
Je jeden bezvadný vynález, ale nevím jak se to jmenuje. Ve sportu to určitě budou vědět. Jsou to dvě tenčí lana. Na každém z nich je posunovatelný textilní úchyt. To celé visí ze stropu. Spolu s tím se prodává chytrý sešit s ukázkami cviků. Celé je to založeno na využití vlastní váhy. Dá se na tom posilovat postupně celé tělo.
Na stropě lana jsou protažena takovým jako malým udělátku cca 10x10cm, takže je to snadno instalovatelné a odinstalovatelné. A ten, kdo to vymyslel, vymyslel to přímo hlavou. Je to bezvadné.
Naši mladí na tom posilují a malí kluci se na tom houpou a dělají blbiny.
Tak jsem to zjistila. Ta věc se jmenuje Sling trainer. Njspíš, když to zadáte do vyhledávače a trošku poklikáte, dozvíte se více.
Také můžete ve sportu koupit posilovací gumičku -cca 50 Kč, dají se sní dělat skvělé cviky na ruce, prsa, záda a dají se i na nohy a makají nohy a zadek. Břicho pak zvládnete klasicky v leže, na to jsou stroje úplně zbytečný. Hlavně před cvičením protáhnout a po cvičení znova.
svaly na rukou v kombinaci s ochablým zbytekem těla jsou určitě sexy...Správný postup je přesně opačný, posílení těch největších svalových skupin, a při jejich zatěžování nechtěně procvičíš i malé svalíky paží...Pořiď si na zed hrazdu, na té procvičíš záda a hluboký sval pažní, ten co je pod bicepsem, dělej kliky se zátěží, posílíš hrudník a triceps, k tomu dřepy s činkou a něco na ramena...bu%sd tomu přijdeš na chuť a vyrazíš do posilovny, nebo to časem vzdáš...
Já bych rád makal v posilovně, ale já jsem tak slabý že by to vypadalo blbě. Vždyť neuzvednu pořádně ani 5kg jednoručku, takže bych se tam tak akorát ztrapnil. Všichni by tam na mě hleděly jak na blázna co tam chci dělat.
Chtěl bych proto začít doma a až bych trochu pokročil tak bych začal chodit do posilovny.
Nešpekulujte a jděte přímo do posilovny určitě je tam alespoň jeden odborník se kterým setavíte plán posilování a i správné životosprávy.Navíc běh,jízda na kole v zimě běžky spolu sposilovnou Vám prospějí a uvidíte,že se výsledek dostaví.Hlavně se neschovávat před vnějším světem.
Aby jste mi tady dobře rozuměly, mně jde o to, abych mohl být konečně silný a mohl bych se v případě problému pobít. Už mě totiž štve trčet někde v rohu a mít z každého strach a nechat si s..t na hlavu. Nejde o to abych byl nějaký bitkař, ale o to abych se dovedl v případě problému bránit. I když jelikož jsem celkem malý a drobný na své roky, tak je to nemožné, jelikož je jasné že když je někdo o hlavu větší tak vždycky toho menšího zmlátí
Krasny vecer
To me pobavilo, tak prvne, pokud je nekdo mensi nez protivnik, ma uplne stejne sance na vitezstvi v kontaktnim souboji, ale doufam, ze diky nabitym zkusenostem a rustem svalu, se z Tebe nestane rvac!
A pokud chces cvicit doma, muzes. Kliky, sklapovacky a sedy lehy, a poves si doma bradlo nebo zebrinu. Diky klikum se udrzuji v kondici, pokud nemam dostatek casu, casem se dopracujes, ze nebudes verit tomu, jak budes ohrome silit v rukach, ramenou a brise!
Tak vzhuru! Camelot
judo je na obranu super ... a nejak moc silene svaly ani mit nemusis .. hlavne ti to da takove sebevedomi ze budes sam nevericne kroutit hlavou! nejde o silu jde o taktiku kde a jak utocnika chytit a znehybnit az bude knucet bolesti.. tatatatatatat a je v pytli
Zkus Kick Box. Ale fakt, pokud si zadáš tenhle výraz jen do seznamu a podíváš se na obrázky, tak ti kluci jsou štíhlé postavy, žádní svalovci. Poznáš nejen techniku při obraně, ale posílíš si sebevědomí. Doma mi to přijde k ničemu.
Zdravim to je sranda není to tom jak je kdo vysokej.Je to dost o dynamice, rychlosti, tréninku a taky to štěstí se někdy hodí ale když se toho nebojíš tak zmlátíš třeba gorilu. Chce to nejaké to zdrávé sebevědomí a trénink.Když si zvykneš cvičit tak tě to začne bavit protože uvidíš výsledky, ale musíš vydržet a bejt na sebe tvrdej.
No. Pokud chceš nabrat svaly tak ano, posilování je důležité. Ale také strava je velice důležitá! Kup si v lékárně Pangamín. Půl hodinky před cvičením si ho dej. Zaposiluj si a po posilování sněz 200g tvarohu a zapíjej mlékem. Jez 6x deně. Co nejvíc celozrného pečiva, tvarohu, libového masa a jogurtů z vlákninou. Ráno když vstaneš. Di si zaběhat at´probudíš svaly. Stačí 400m (jedno kolečko kolem fotballového hřiště) Pak začni lehce posilovat. Leh-sedy,kliky, zvedání láhví od minerálek (do každé ruky jednu) stačí půl hodinka. Na večer udělej to samé. Taky je dobré běhat z činkam (stačí 1kg do každe ruky) Dělej to takhle každý den a uvidíš, že ti to i do měsíce zabere. Později můžeš přidat i odpolední cvičení.
dle mého názoru to chce alespoň hrazdu, jednu obouruč-nakládací činku a dvě jednoruční nakládačky, hrazdu napevno nad futra, tam nebude překážet, činky lze rozebrat...k tomu malou lavičku která může jinak sloužit v chodbičce na přezouvání
na hrazdě se procvičí zádové svaly, dá se také biceps a když se šikovně umístí dál od zdi nebo alespoň nad futra, dají se procvičit i svaly břicha, s větší nakládací činkou lze cvičit dřepy, tedy svalstvo dolních končetin, především 4-hlavý sval, předklony s činkou bez pokrčení kolen 2-hlavý sval stehenní, dále ramena,. biceps, v leže triceps, jednoručkama také biceps,triceps, ramena, atd...k tomu sklapovačky a když zpevníš celé tělo, můžeš vyrazit do posilovny, protože závažíčka co máš doma zvládneš hravě a na těžkou činku pořebuješ speciálmní bytelnější lavičky...k tomu doplňkový sport jako běh či plavání, kvalitní stravu a v létě z tebe bude někdo jiný...
Nejlepší bude zajít do posilovny, vyhledat tam osobního trenéra a nechat si od něj sestavit tréninkový plán dle vašich požadavků na velikost svalové hmoty. A to, že zvednete pár kilo není žádná ostuda, myslíte snad, že ti ostatní se narodili a měli biceps jak autobus?
Ještě abych to dopnil...jsou zde rady cvič s lahví od minerálky a podobně, bohužel faktem je, že to je celkem k ničemu.
Na růst svalů je nejlepší je pořádně zatížit, opakovaně v několika sériích za sebou. A ta zátež musí pravidelně stoupat. Takže lahev od minerálky je řešení tak na 1. cvičení, kdy ty svaly lehce probudíš, ale nikdy to nenahradí kvalitní činky, bench press a podobný věci... Jediná věc, co jde slušně bez náčiní cvičit doma je břicho a nohy- ty tedy nejdou doma, ale běhat nemusíš jen v posilovně na pásu, ale můžeš i venku.
Jinak k tomu cvičení to samozřejmě chce i odpovídající stravu, ale s tou ti případně ten trenér v posilovně také pomůže.
Hoj
Začít s vlastní vahou těla a následně po zpevnění těla přejít na lehčí váhu a větší opakování. Dobré jsou pro začátek petky s vodou nebo pískem. Nevynechávat nohy, protože jakmile se začne modelovat vršek, tak není nic horšího než asimetrie celkové postavy. Také doporučuji nějaký druh zahřívacího procesu. Běh, aerobic nebo třeba Zumbu, jen se zahřát
Nevýhodou tohoto domácího posilování je motivace. Přecejen, když chodí dva co se vzájemně drží v rytmu, má to hodně do sebe.
Zdraví WOSHO
Zkus www.fithal.cz . Je to bezplatná stránka se spousty videi na posilování. Hlavně jsou tam odborníci, kteří vědí co vám škodí a co ne. Já to používám, a nemůžu si to vynachválit. Lily
doplněno 05.12.10 20:56:Promin fithall.cz
obycejne nandavaci pekne cinky s par kotoucena vas prijdou max 2-3000 no a pak si vybrat nejake fajn cviky, ja mam nejradeji pilates + predimenzovana vaha v rukou dropbox.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.