Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízdní kolo - výběr

Od: brompton odpovědí: 6 změna:
Lidičky,potřebuji radu chci si koupit kolo na turistiku ale všude jsou ceny dost vysoké u značek superior,giant,specialized,rock machine osobně se mi nechce platit vysokě ceny za kolo které je smontované v taiwanu kde je vyrobni hodnota jizdniho kola 1.000 a zde v české republice prodejni cena okolo 40.000-80.000,je tedy ješte možnost si koupit kolo originalni ktere neni vyrobene v taiwanu a za originalni cenu a kvalitu. Dekuji za tip a znacku jizdniho kola.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

decathlon.cz/...

Koupil před měsícem a spokojený.

Na druhou stranu, "kolo na turistiku"je široký pojem a každý má jiné nároky.

honzajs122
hodnocení

1x

Jen tak na okraj, Taiwan je jedním ze světových lídrů výroby rámů kol. To znamená, že má zmáknutý ohýbání, tvarování a sváření tenkostěnných trubek ať už Fe, CrMo, nebo Al ...větši výrobců to nechává dělat tam. V tuzemsku dělá vlastní rámy pár výrobců a ty už byste nezaplatil vůbec...Tesco... tam maj levný kola...*smich*

Jinak se zkuste podívat v Decathlonu, tam jsou sice taky z Taiwanu, ale dají se koupit docela dobře v poměru cena/výkon...

fugass*
hodnocení

0x
Zkuste KTM. Koupil jsem ho synovi a je nadšený.

tondac*
hodnocení

0x

... a co zkusit něco ojetého? Většina lidí si taky nekupuje nové auto, ale ojeté. Už mě nebavilo neustále převážet kola na chalupu, tak jsem tam za pár tisíc pořídil zachovalá kola s výbavou Shimano Deore nebo Acera. Před 10-15lety stála tak 20-30tis, jsou plně funkční, jen mají kola 26" a už nejsou trendy.

davidc
hodnocení

0x

Kolo na turistiku je dost široký pojem. Nejspíš bych to chápal jako cross country kolo, které lze použít na silnici i v terénu. Beztak pro kupování věcí je nejdůležitější rozpočet. Každopádně celá rodina vlastní kola od značky Kellys a nemůžeme si stěžovat. Okolo 10 - 14 tisíci lze koupit dobrá kola, která vám nějakou dobu vydrží, když jim budete dopřávat základní údržbu.

liska*
hodnocení

0x

Zkuste kouknout na Cyklobazar. Trekingové kola, např. Author. Někde v prodejně si vyzkoušejte, jaká velikost rámu Vám sedí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]