Ahoj nebudu tuhle otázku dávat na nějaké bike forum ale sem s pocitem že dostanu tipy rychle. Mám kolo GT Avalanche 2.0 s hydro brzdama a 8 kazetou. Problém mám s vidlicí. Nejen že se už nedá nastavit tuhost ani zámek odpružení ale mám problém prostě když nasednu a jedu tak je furt vidlice skoro na dotaz takže účinek odpružení je nula. Jiné kolo s odpruženou vidlicí krásně tlumí. Měl jsem to už párkrát rozebrane a utrel jsem z tama rezavé hnusy s vodou a emulzí, namazal vazelinou a furt stejne. Co mám dělat aby to pružilo? Jezdím po městě kde je to docela potřeba. Patníky,díry atd. Jde koupit nová pružina? Proč mi nefunguje zamykání odpružení a nastavení tuhosti? Kdysi to šlo. A jelikož mi nejdou přidat fotky ktere nemají ani 5MB tak vidlice je SR Suntour XC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.