Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké all round lyže a vybavení

Od: speedy* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chci si koupit set all round lyže, lyžařské boty + oblečení, ale nevim, kde se to dá nejlépe koupit a které all roundy by jste mi poradili, díky..Preferuji kratší oblouky v různých terénech.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Záleží jak dobře lyžuješ, váha, ... Třeba s výběrem vybavení na běžky mi výborně poradil prodavač v Intersportu v Praze v Nových Butovicích, sjezdařské vybavení kupuji v bývalé kočárkárně nedaleko odtamtud - modely závodních lyží a bot z předchozích let za velmi dobré ceny. I tam řeknu schopnosti a představy a je mi doporučeno vždy dobře.

Oblečení české: kalhoty: firma Don Quiet v Bohdanči u Pardubic šije tady u nás ze špičkových materiálů, cena 1/2 - 1/3 oproti "značkám" (nejlepší model asi 5500,- Kč). Péřovku mám od Rakoncaje (Sir Joseph), dodává třeba do Hudy sportu. Za 5 let mi v ní nebyla zima, v -10 jdu ven klidně jen v tričku a té péřovce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]