Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci přibrat

Od: xxxx* odpovědí: 5 změna:
Krásný večer přeji. Je mi 25 a vážím 62kg a chtěl bych přibrat aspoň tak 15kg. Ať dělám co dělám tak se nedaří. Napadl mě gainer , ale zajímalo by mě jak moc je to nezdravé a jakej koupit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Hele před asi ještě rokem jsem vážil 75kg tuto váhu jsem si držel od nějakých 24 let. Měřím 179cm. Nyní mám 88kg. Taky jsem měl problémy s přibíráním váhy. Prostě to nešlo nahoru. Pak jsem začal cvičit (bench, dřepy, záda, trapézy, bicepsy, tricepsy, prsa). Cvičím pravidelně a prostě ŽERU! Ale snažím se jíst dobrou stravu, tzn. denně do sebe musím dostat alespoň 200 - 250g bílkovin, 350 - 400 sacharidů. K snídani vždy ovesné vločky (100g) uvařené v mléce nebo cornflake s mlékem k tomu někdy jogurt, ke sváče třeba 4 krajíce chleba s mazacím a plátkovým sýrem či kvalitní šunkou, k obědu vzhledem k tomu, že se stravuji ve školní jídelně, tak co se zrovna naskytne (není to žádná sláva). O víkendu kuřecí, vepřové nebo hovězí maso s přílohou (brambory, rýže, zelenina). Po obědě dávám třeba ovoce, zeleninu, chleba apod. K večeři tuňák s pytlíkem rýže nebo brambory s celým tvarohem a česnekem nebo kuřecí maso s rýží apod. po včeři si občas dávám hrnek sušené syrovátky a někdy nepohrdnu i pozdní malou večeří. Jo a abych nezapomněl, po cvičení piji syrová vejce. Někdy 2 někdy třeba 4. Omezil jsem cukry. Sušenky už jen výjimečně a když, tak ke snídani nebo před cvičením, kdy se to poté spálí. Do čaje si již nedávám 3 plné lžičky cukru nýbrž tak 1,5.

Ten gainer jsem taky užíval, ale bylo to vcelku bez efektu. Je to zbytečně drahé. Raději si dávám protenový nápoj min. 80 procentní s technologií CFM. KDyž takhle zkombinuješ cvičení a stravu, tak přibereš. Pokud jsem ektomorf, tak se smiř s tím, že budeš blbě přibírat, ale jde to a s věkem to jde ještě líp. Kolik ti je? Mě je 32

xxxx*
hodnocení

Je mi 25 a s tou stravou mám takovej problém že dělám dvanáctky a není prostě čas na to jídlo , nebo samozřejmě je ale ne takovej.

repkin*
hodnocení

0x
Pravidelně 5x denně jíst.
xxxx*
hodnocení

To je právě problém kvůli práci.

A do práce si nemůžeš brát alespoň svačiny? Dvanáctky jsou velmi nepříjemné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]