Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Více vrstev oblečení=rychlejší pálení tuků?

Od: twinky odpovědí: 3 změna:

Ahojte :) Chci se zeptat nedávno jsem začal s boxem a nějak jsem tam u kluků zaslechl rozhovor typu: Proč máš tu mikinu? A on: Potřebuju shodit. Tak se tedy ptám, když mám na sobě více vrstev oblečení, spálím tedy více než kdybych tu např. mikinu neměl?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

spolehlivě ne, jen vypotíš víc vody. Váha jde sice dolů rychleji, ale není to spalování tuků. Pak stačí být pár dnů v klidu a voda ti zase nasákne zpátky a jsi tam, kde jsi byl.

albatros498022*
hodnocení

1x

Naopak toto by fungovalo pouze při vysoké tělesné námaze, ale nebude se jednat o tuk ale tekutiny. Tělo má největší spotřebu energie tedy i tuků právě na udržení tělesné teploty.

bezec
hodnocení

1x

Nabalenej se víc zpotí = ztráta vody. Použitelné na krátkodobé snížení hmotnosti (např. vážení před zápasem)

Na hubnutí to je nesmysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]