Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Rád bych se zeptal na koupi vzduchovky.Jsem starší 18 let a zajímá mne,jestli v současné době potřebuji nějaké povolení?Taky bych se rád zeptal kde kupovat?Chci si zastřílet občas na zahradě a řeším nákup v kamenném obchdě,nebo jestli někdo máte nějakou pozitivní nebo negativní zkušenost s koupí v Polsku na tržnici?
Tam se pohybují do 2000 kč.Popřípadě na co si při výběru dát pozoris?
Děkuji Tom
Na vzduchovku v současné době stačí věk 18 let a žádné povolení. Udělejme vše pro to, aby to tak zůstalo.
facebook.com/...
Doporučoval bych si připlatit za něco kvalitnějšího. S tou vzduchovkou za 2 tisíce si možná zastřílíš tak 5x než se to rozsype. Mám starou slavii a funguje pořád perfektně,sice to není na nějaký extra dlouhý vzdálenosti,ani to na to nemá mířidla,ale vím že bude fungovat dokud se o ni budu starat. Doporučoval bych 16 joulovou variantu,sice víc kope,ale je schopná narozdíl od těch slabších na 15 metrů tu plechovku prostřelit a shodit,ne do toho jenom cinknout že se to zakolíbá a nic.
S legislativou zatím nic,zatím je potřebný jen věk 18 let. Ale s těma šaškama z EU který očividně tak milujeme je možný cokoliv. Aneb určitě půjde terorista zabíjet se vzduchovkou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.