Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běžecká obuv nike nebo adidas?

Od: revvvvvv odpovědí: 7 změna:
Běžecká obuv nike nebo adidas? Rozhoduji se mezi botami NIKE REVOLUTION EU, nebo běžecké boty ADIDAS QUESTAR . Jde mi o běhání spíše do terénu, Tak mi jde o to které z těchto dvou více vydrží?Jaké máte s nimi zkušenosti?děkuji.
Běžecká obuv nike nebo adidas?
Běžecká obuv nike nebo adidas? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
U běžeckých bot se rozhodujete podle značky, aniž si konkrétní botu vezmete na svou nohu? Co já pamatuji, tak mezi Adidas a Nike byl vždy velký rozdíl v pocitu na noze (samozřejmě u stejných čísel velikosti). Byl bych velmi překvapen, kdyby tomu bylo dnes jinak.
Běžecká bota Vám musí na 100% sedět. Pokud nesedí, tak je Vám houby platné, že Vám zde někdo napíše, že v Adidasu vyhrál maraton na OH. Vám stejná bota vůbec nemusí sedět.

yarda*
hodnocení

0x

Co čekáte za odpovědi,samozřejmě kdo si koupí Nike,tak bude chválit Nike a u Adidasu to nebude jiné.Chce to zajít do obchodu a třeba se rozhodnete pro Reebok nebo Puma,podle toho jak Vám budou sedět na noze.:-D

mp*
hodnocení

0x

Taky si myslím, rozlišovat dnes značky, pokud k ním nemáte nějaký osobní úzký vztah, nemá smysl. Je to srovnatelné.

hodnocení

0x

Jak tu bylo napsáno, je to jedno, hoďte si třeba korunou. Kvalita je vlastně totožná, protože obě firmy založili bratři Dasslerovi - doufám, že to píši správně.Třeba Adidas je odvozenina ze jména Adolf Dassler.

radek47
hodnocení

0x

Osobně jsem příznivcem spíše značky Nike, protože mi lépe sedí a přijde mi pohodlnější. Co mám info od kamaráda s Adidas, podle něj vydrží déle podrážka. Běháme na nezpevněných stezkách. Co se týče těch konkrétních modelů, pokud to s běháním myslíte vážně je lepší se podívat na nějaké lepší modely od Nike nebo Adidasu, které v běžných obchodech nenajdete. Ideálně zkusit nějakou běžeckou speciálku. např. aktuálně používám Nike Air Zoom Pegasus 32, má jednu jednotku pro odpružení patě. Teď uvažuji o Nike Air Zoom Vom/..., měl jsem je už na noze a mají už 2 jednotky odpružení v patě i vepředu, takže jsou pěkně měkké a odpruží i horší terén. Jinak co běžec to názor:)

mopet*
hodnocení

0x
Adidas se dělají na spíše na užší nohu, Nike je širší. Takže zalezi jakou máte nohu. Samozřejmě nejlepší je si to vyzkoušet.

mp*
hodnocení

0x

To jsou takové na nic otázky. Tam nemúžete nic iteligentního odpovědět. Prostě Adidas A Nike jsou známé značky, po kterých běžní občané prahnou. Tak jim to dopřejme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]