Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správná noha na snowboard

Od: jarina odpovědí: 2 změna:

jak určit správnou nohu na snowboard?
2:Když se sklouznu po ledovém chodníku, tak mám vepředu pravou. (75%)
3: Na koloběžce jsem dlouho nejezdil, ale nohy bych střídal, to hypotetizuju. (10%)
E: Na kolo nasedám z levé strany kola, tedy zvedám pravou nohu (100%)
1: Při náklonu není jisté, kterou nohou první vykoučím.

1 Postavte se a nechte kamaráda, aby do vás zezadu mírně šťouchl – ta noha, kterou vykročíte vpřed abyste neupadli, bude vaše přední noha při jízdě na snowboardu.

2 Sklouzněte se na zamrzlé louži – noha, kterou máte při klouzání vepředu bude i vaše přední noha při jízdě na prkně! Pokud zrovna venku nemrzne, stejně dobře se sklouznete v ponožkách po parketách.

3 Vzpomeňte si, jak jste jezdili na koloběžce – noha, kterou jste stáli na koloběžce, je vaše přední noha při jízdě na snowboardu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bezec
hodnocení

0x

Řiď se sklouznutím = goofy (pravá vepředu).

Na koloběžce se nohy střídaj. Leda první příchod ke koloběžce kterou nohou nastoupíš, ale i tak nohu dáš spíš podle toho z který strany nastupuješ než jestli jsi G/R

doktpr365*
hodnocení

0x

Tohle všechno jsem taky zkoušel,jednou to byla pravá,podruhé levá. Nakonec jsem to musel stejně odzkoušet až na svahu. Vzít s sebou šroubovák a když bude potřeba tak přetočit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]