Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na běžky z Liberce?

Od: petrkominek odpovědí: 5 změna:

Můžete mi prosím poradit kam na běžky z Liberce? Nikdy jsem na jizerské magistrále nebyl a rád bych se tam podíval. Ale můžete mi dát tip, nejlépe GPS pozici, kde zaparkovat, abych byl hned u tratí? Koukal jsem na Maliník, případně Bedřichov či Českách chalupa? Děkuji. Komín

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Omlouvám se, že hned z kraje neporadím dle přání, ale dám jinou (a dobrou!) radu - jestli sem pojedete o víkendu, tak zaparkujte někde ve městě a do Bedřichova jeďte autobusem. Jinak Vás to bude stát nervy a dost možná ani nezaparkujete. Jezdí tam MHD za asi 25,- (nebo 31,-?) a staví i na Maliníku. Já nelyžuji, ale Maliník je na mapách označen jako "výchoziště upravených lyž. stop" a v mapě přímo magistrály je také. Ony ty stopy tam vedou z kteréhokoliv místa ;)

Jestli budete potřebovat víc info o tom autobusu, ptejte se ;)

doplněno 19.01.17 20:52:

To nevím, to si neodhadnu Vám říct. Ale píše se tu o tom všude a známí se vracejí dost rozladění. Jak to bude v týdnu (a vůbec v pondělí...), to si tvrdit netroufnu.

petrkominek
Nejsem místní, jen budu o víkendu v Liberci, proto bych si tam v pondělí rád zajel. Myslíte, že i v pondělí nebudu mít kde zaparkovat?
bezkar

Jeď autobusem. Jezdí to každou chvilku. Autem to je masochismus, obzvlášť tenhle víkend kdy tam bude milion lidí. Pondělí bude lepší, ale parkoviště asi budou plný i tak - víkend vynechá spousta lidí kterým je jasný jak to bude přes víkend bude vypadat... Když už nástup autem, tak někde z odlehlejší vesnice. Nebo velmi brzy ráno = před davem...

petrkominek
No plánuju tam bejt v 6 ráno :-D Takže ta GPS pozice kde auto nechat se mi zamlouvá, sám netuším kde bych v LBC auto nechal :-D

nikdo*
hodnocení

0x

Auto v Liberci necháte nejlépe na nějakém placeném parkovišti, bacha, místní městapo je v Lbc velmi důsledné na zaplacený parkovací poplatek. Nebo nechte auto v krytém parkovišti OC Forum. Je to nejblíž k terminálu MHD. Něco to asi bude stát, kolik nevím. Takhle brzo ráno tam bude určitě ještě volno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]