Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrazení hrazdy

Od: pompo odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, Prosím lze něčím nahradit hrazdu? Já ji prostě nemám kde umístit a ani ty dveřní nemohu použít. Nenašel jsem zárověn cviky které by ji nahradily. Dík

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tvl
hodnocení

0x

klacek přes dvě skříně, větev v lese atd.

Držák nad futra a dva šrouby...

pompo
hodnocení

vrtat do futer majitel fakt nechce... cviky které ji nahradí jsou?

tvl

Hrazdu těžko nahradíš.

Tak choď do tělocvičny, posilovny, před barák na sušák prádla nebo do lesa na větev...

pompo
hodnocení

s dovolením myslíš že je to pomoc? : viz chod do posilovny, větev apod

tvl

Co máš proti větvi na stromu? Jak chceš radit někomu kdo nezvládne dát do bytu metr tyče dva metry vysoko? Jít ven kde je hotová.

Když ti nedovolí dva šrouby do zdi pro hrazdu nad futra, tak si udělej samonosnou = 10 metrů trubky, flexa, svářečka, piksla barvy; pokud má jít snadno přepravovat tak ještě vrtačka, kus trubky na zasunutí a pár šroubů. Vzor = lešenářská koza, jen bude mít stabilnější nohy a nahoře jen jednu tyč.

Nebo postav dvě skříně a na ně polož klacek.

pompo
hodnocení

nejlepší jsou tuje že, víš jak vubec vypadají dveře které jsou pomalu historické z renoované dveře, a kté zdi už nic ani nepíši. Jedině něco demontovatelného vyrobit to zni nejrozuměji...

majsterjoe*

Podle mě je to rozumná odpověď, ten sušák na prádlo je na každém sídlišti, a ještě cvičíš na čertvém vzduchu.

Hrazda se dá umístit i na zeď, s tím, že díry lze snadno po demotnáži zasádrovat.

Nebo zakoupit některý cvičební multifunkční zařízení, na kterém se lze zvedat jako na hrazdě.

pompo
hodnocení

jdi sám zpocenej v mrazu na sídliště... pochopíte že si to majitel nepřeje, ostatně zasádrovat a pak rovnou vymalovat že ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]