Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a mám dotaz, kdo by poradil jak opravit trek. hůl a její druhý díl, který je zcela zasunutý v díle prvním.Třetí /spodní spodní/ se po dotažení k druhému vytáhne ven i s plastovou koncovkou. Jedná se o Italskou hůl Masters , hůl je povrchově bez poškození a po použití byla (y) vždy osušeny /očištěny/ Kdo by poradil nebo věděl o opravně blízko Zlína tak budu rád a děkuji předem turista
Vypadá to na podélnou prasklinu, bývá sotva viditelná, pro zvýraznění dotáhněte a kontrolujte případně i pomocí lupy...některá hůl z těchto? Hliník, karbon? Měl jsem podobný případ z karbonovou, krátce používaná, reklamovaná, vyměněna za novou...Zkuste se poptat u prodejce případně tady ...prodávají Masters, budou mít kontakt na dodavatele... servisy...dnes nejsou moc aktuální, cena opravy se skoro blíží ceně nových holí...a k tomu ještě poštovné...
Zdravím a děkuji za odpověď i přidanou adresu, podařilo se mi již zasunutý díl vyndat. Obchod kde jsem hůlky kupoval již není a v dalším obchodě zaměřeným specielně na turistiku /nebudu ho jmenovat/ o žádné možnosti někde chtít opravu, nevěděli. Tak jsem " to risknul a opravil sám " Při dalším použivání uvidím jak se povedlo...
Dost možná se plast. koncovka druhého dílu protáčí v trubce a neutáhne se = povytáhni koncovku napůl ven, trochu utáhni aby se chytla ale ještě šla posunovat, pak zasuň a dotáhni na pevno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.