Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si zelpšit kondičku?

Od: vojtechpetru odpovědí: 3 změna:

Ahoj, je mi 13 a se sportem je to nic moc... neznáte nějaké cviky nebo věci, co mám dělat, abych si zlepšil kondičku? A jak se mám stravovat?

P. S.: nejsem tlustý, jak by si mohl někdo tuto otázku vyložit. Naopak mám podváhu... ale ze sportu to rozhodně není, máme to prostě v rodině

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Začni dělat dřepy a kliky. Nic to nestojí a na růst fyzičky to má vliv. Nebo běhej. Jak se stravovat? Zdravě. Co vím, tak na růst svalů je po zátěži dobrý i tvaroh. Jinak na stravu by snad měli dohlížek tví rodiče, ne? Sám si jídlo asi vařit nebudeš.

bezec
hodnocení

0x

Hejbej se - atletika, běžky, triatlon, plavání atd. atd.

Jez všechno, nic nepřeháněj ale ani nic nevynechávej.

vykuk*
hodnocení

0x

Ahoj, v podobném věku jsem šel s kamarádem za jeho bratrem a on zrovna byl v domácí tělocvičně a cvičil - amatér kulturista a mě napadlo, že bych tam k němu třeba taky chodil, ale on mi řekl: přijď, až ti bude 18, budu rád.

Víš, myslím si, teď mi je přes 40, že měl pravdu, protože nějaké cílené posilování je jen pro vyspělejší organismus.

Vím, že se ptáš na posílení fyzičky, tak bych ti radil, aby jsi jedl běžnou českou stravu v množství podle chuti, dostatek ovoce zeleniny a neseděl u elektroniky, ale volil aktivity spíše venku. Kolo, běh, časté venčení pejska, geocaching a nebylo by na škodu, kdybys vytáhle ven třeba i rodiče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]