Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 18 let, 187cm 81kg ...už dlouhou dobu posiluji (asi 3 roky) a mám problém s nabráním svalů na nohách ...vršek mám normální atletický ale nohy v žádném případě atletické nemám, mám je jak špejle a to i přes to, že je 2x týdně cvičím, dělám těžké dřepy (zvednu 80kg asi jen 6x, je to směšné, ale pro mě je to obrovská dřina), mám na to i sparinga, který mi dopomáhá na ty poslední opakování keré jsou ´´na krev´´. Dále cvičím legpress, předkopávání, výpony na lýtka a podobně. Ovšem bez výsledku. Stravu mám také si myslím v pořádku ( ráno vejce, svačina ovesné vločky s jogurtem, oběd maso rýže, atd atd...). Když se podívám do zrcadla tak prostě nohy jakoby nepatřili k mému vršku.
Poradil by mi někdo v čem muže být chyba?
No jestli je tvoje maximálka na šest opakování 80kg tak je to fakt málo. Můžu se zeptat, kolik je schválně tvoje maximálka na bench? Být tebou se teď na chvíli vyprdnu na všechny ty předkopy a další cviky na strojích ve kterých jde primárně o nohy a víc bych se soustředil na samotné dřepy - jak z hlediska síly, tak i techniky. Všechny ty překopávání atp. používej jen jako rozcvičku na zahřátí a lepší aktivaci svalů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.