Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake cviky na zhubnuti

Od: hk odpovědí: 5 změna:
Dobry den,jaké cviky používáte na zhubnuti? Dekuji tad bych s tím mim tělem něco udelal

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vím že chcete cviky ale já mám zkušenost s úpravou stravy a to takové že přestanu chlemtat pivo a po obědě si nedávám kokina a po týdnu si už upravuji dírky na opasku na kalhotech *jasne*

hodnocení

1x
Omezit sladké, tučné a přidat pohyb. Není nutno se mordovat v posilovně, ale pro začátek třeba víc chodit - nevozit si všude zadek autem/mhd, doma jít pěšky a ne výtahem apod.

helenasmetanova
hodnocení

0x

Záleží, jestli se chcete zaměřit na nějakou část těla i..

Mě hodně pomohly lehsedy, výsledek byl hned znát. Můžete zkusit výzvu, na netu jich je plno.

Jinak omezit sladké pití a sladké celkově, více se hýbat, zdravě jíst, přidat ovoce a zeleninu, jíst 5x denně a po malých dávkách a minimálně 2h před spaním nejíst.. to je pořád dokola :)

hubenour
hodnocení

0x

Dobře funguje cvik "svižná chůze s hůlkama 2 hodiny 4x týdně" O něco lepší je cvik "50 km výlet na běžkách v sobotu a 50 km v neděli"

balzerka
hodnocení

0x

Změnit celý životní styl. Spalovat tuky začne tělo zhruba až po 45 minutách fyzické práce. Když tedy chcete zhubnout, tak dlouhodobý výkon střední nebo nízké intenzity. Nízké u těch starších, velmi silných nebo velmi málo zdatných osob. Takže tůry, klusání, plavání, kolo, tanec, rytí na zahradě . Na svačinu kromě čisté vody něco ze zdravé výživy, zeleninu. Den začít poctivou pestrou a zdravou snídaní, obědy i večeře ubrat na příloze.. Maso a zeleninu ano. Častěji jíst ryby, luštěniny, zeleninu, cereálie, ořechy jako zdroj minerálů. Omezit sladkosti, bílé pečivo, tučná vysokokalorická jídla a alkohol. Nejíst na noc. Cviky na zpevnění a protažení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]