Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mají některé zimní bundy 2 zipy?

Od: kapo* odpovědí: 8 změna:

hezký den,proč mají některé zimní bundy dva zipy?Není to proto, že se dá bunda otočit naruby a nosit z druhé strany?

doplněno 16.11.16 16:59:

všem díky za odpovědi, využívá to někdo vůbec? Zas tak důležité mi to nepřijde, možná mi to ale někdo vyvrátí...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to na vložku, většinou mikinu, která se, stejně jako bunda, dá nosit i samostatně. :)

doplněno 16.11.16 10:57:

Mikina či bunda se dá koupit i samostatně, já mám např. kombinaci od MAMMUTa a obojí jsem kupoval nejen v jiném obchodě, ale dokonce i v jiné zemi.

kapo*
hodnocení

díky, ale jakou mikinu, tu, která má být už součástí té bundy, přeci tam nemůžu do toho zipu dát jakoukoliv mikinu...

doplněno 16.11.16 12:03:

Jen nechápu v čem je výhoda, vždyť mikina se dá nosit i samostatně a nemusí se připínat k bundě.

72mona3*

Podle mě to má usnadnit užívání. V zimě si vytvoříte jeden kus dostatečně teplého oblečení (po příchodu do tepla se nemusíte "loupat jak cibule" z X vrstev) a v podmínkách mírnějších máte nejen bundu, ale i jako bonus další kus oděvu. Prostě v podstatě 3 ks oblečení. M.

hodnocení

0x

Je to na vlozku na zip. Takova bunda v bunde:)

doplněno 17.11.16 17:24:

Hlavne to pouzivam v praci. Kdyz jdu ven a jen fouka a pod tak si vezmu bundu bez vlozky. Kdyz mrzne nebo jdu na dlouho ven, tak si tam dam vlozku.

isteron
hodnocení

0x

Mal som 3 zimné bundy s vložkami odnímateľnými na zips. Jednu vložku mám aj teraz mám na kresle, kde sedím. Veľmi rád ju nosím. Je syntetická, imitácia ovčieho kožúška, ľúto mi je ju vyhodiť. Tak ju obliekam , keď sa viac ochladí, bez zipsu. Takú som nosil pod zimnú uniformovú bundu do práce a do auta.

balzerka
hodnocení

0x

Když jsem si zimní bundu koupila, tak ta teplá vložka tam byla vevnitř připnutá na zip. Dá se nosit sólo, ale většinou ji tam mám pořád, protože fliesových bund /mikin/ mám několik. Když ale cestuji, hodí se, že mohu vnitřní bundu někdy vyndat, když je teplo.Taky je peru zvlášť.

hodnocení

0x

Tak já nevím, podle mne je to prostě na vložku, která patří k té bundě, ani ne tak k zimní bunkdě, ale spíše k univerzální. Přeci zip má dva díly, to, co je všito v bundě, je jedna ppolovina téhož zipu, jehož drhá polovina je na té vložce. Jestliže tedy třeba Strejc koupil vnitřek ("vložku/mikinu") nezávisle a ono to funguje, tak to není normální, ale je to nehorázné čtěstí,

balzerka

Spíš narazil pouze na tu vrchní bundu se zipem vlastním a ještě jedním /resp. s jednou jeho částí/, pro přidělání vložky. Ta vnitřní vložka tam z nějakého důvodu chyběla. Na vložce je jen jeden zip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]