Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si zlepšit fyzickou kondici?

Od: hedvikaa odpovědí: 6 změna:

Jak si může žena po čtyřicítce zlepšit fyzickou kondici? Šlo by to třeba pravidelnou chůzí asi tak 8 km 2x nebo 3x týdně? Nebaví mě totiž fitness, zumby apod. a žádný sport kromě turistiky (a kola). Jsem štíhlá, takže nepotřebuji shazovat kila, jen si tu fyzičku zlepšit. Jestli mi někdo poradí, budu ráda. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

3x

Kromě výše zmíněného ješte je dobré kolo a plavání.Chúze by měla být svižná, ne vycházková.

hodnocení

2x

Chůze je samozřejmě vhodná...můžete pochopitelně i běhat. Na běh bych ale (kromě dobrých bot) doporučil koupit pulsmaster..Většina začátečníků to totiž s tempem přehání a pak je běh nebaví (nehledě k neefiktivitě tréninku). Investice to není velká..a trénuje se opravdu lépe a "radostněji".

sanyo*

velmi efektivní na hubnutí, zábavná a adrenalinová metoda je ( pokud máte čas) - kupte si detektor kovu, rýček,rukavice lehkou svačinu a hlavně pití - jídlo do ruksačku a máte celoroční navykovou metodu - běhat po polích a lesích.. Druhým dechem však přiznávám, že ještě nedávno to bylo zajímavější v tom, že vás nevyháněli vlastníci pozemků. Ale to toužebné očekávání - cože jste to našla.., to vás třeba i bude bavit.. A třeba, jednou vám to pořádně cikne..

damandys
hodnocení

0x
Chodit po horach do kopcu. Zlepsil jsem si tak kondici.

petr5478
hodnocení

0x

rychlejsi chuze 2-3x tydne tech 8km bude taky super.To kolo taky fyzicku dost zlepsi stejne tak chozeni po horach.Me nejvic pomohlo behani,ale to vas asi nebavi podle popisu.

kakamila
hodnocení

0x
Jen chůze asi stačit nebude...je potřeba zapojit i ruce(kliky,sedy lehy,sklapovačky,dřepy...nejlepší je rozcvička každé ráno...a nejezdit výtahem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]