Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skladba pro malé mažoretky

Od: maceka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jakou vybrat skladbu pro cca 6-leté malé mažoretky a jednoho malého mažoreťáka?Potřebujeme něco rytmického z popu nebo podobně, v žádném případě ne klasický pochod,nebo vůbec ne dechovku.Může to být česky nebo anglicky zpívané, i pouze pěkná hudba bez zpěvu.Naposledy vystupovali se skladbou od skupiny Plavci - V lese na jehličí, koná se svatba trpasličí.Holčičky byly jako nevěsty a možoreťák jako ženich.Bylo to moc hezké a potřebovala bych poradit něco vhodného i pro letošní rok...Předem děkuji za inspiraci...Marcela

Skladba pro malé mažoretky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já si myslím, že když to bude písnička s českým textem, tak to bude děti více bavit a třeba se jim bude do textu i lépe pohybovat. Máte tam jednoho chlapce, tak by mohl vystupovat jako Večerníček a děvčata mu budou dělat "křoví"- viz písnička, kterou Vám navrhuji. Zdravím!

doplněno 23.09.16 09:54:

Nemáte zač. Očekával jsem podobnou odpověď, neb v podstatě každou vhodnou písničku nebo skladbu už někdo někdy použil. Napište seznam těch nevhodných, které už znáte a někdo jiný je použil. Třeba potom najdu něco ještě nepoužitého.

maceka*
Dobrý den.Děkuji ale to uz měla jina skupina.Potřebuji neco modernějšího a méně neznámého.

plavest*
hodnocení

0x

Cokoliv od Pavla Nováka - Na mravenčí pasece, Myší polka. Nebo Skoumal- Když jde mladý bobr spát

plavest*
hodnocení

0x

Ještě mě napddl Samson Len- Když potkáte ježky. Vše je přístupné na internetu.

figurek*
hodnocení

0x

No když už potřebujete pochodovku na maškarní bál, pak zkuste Nohavicovy Tři čuníky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]