Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí rotoped

Od: wamp® odpovědí: 10 změna:
Zdravíčko přeji :)
Prosím o doporučení na domácí rotoped.
Pouze osvědčené tipy.
Odkazy nezasvěcených (nesportovců) nechci.
Moc děkuji !

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdysi dávno jsem si ho koupila, protože jsem bydlela ve velkém městě, kde se na kole jezdit nedalo. Představovala jsem si, jak si pustím telku a budu hezky šlapat a při tom se dívat na nějaký film a spojím tak příjemné s užitečným pro své tělo, neboť jsem měla sedavé zaměstnání a po kole se mi stýskalo. Jezdila jsem na něm jenom na dovolené v přírodě. No a výsledek? Nevydržela jsem šlapat ani 15 minut, protože jsem si připadala jako blbec a vůbec mne to nebavilo. Nevím jak to vysvětlit, ale bylo to divné, furt jsem šlapala a nikam jsem nejela. :-D Kolo šlo do sklepa a pak jsem ho darovala nějakým dělníkům co tam po nějaké době opravovali stropy a to kolo tam viděli. Ale asi by to bylo jiné, kdybych potřebovala hubnout a nějak ze sebe dostat kalorie. To bych asi vydržela. Možná...

Ono to je o něčem jiném když tohle děláta někde v tom centru, kde to kolem Vás dělá spousta lidí. Tam je jiná atmosféra, ale sama doma to je fakt na nic. Ale neodrazuji Vás, třeba máte své důvody a jinou povahu.

hodnocení

Suzy,děkuji za postřehy.Do posilovny a na cvičení chodím pravidelně.
Nemám s tím problém ani doma.Cvičím i pilátes a jógu.
Pouze nemohu jít s tou nemocnou nohou do bolesti.

balzerka
hodnocení

2x

Měli jsme obojí. To, co navrhuje junkers, hodně zatěžuje kolena. Sice pracují ruce,možná se víc spaluje, ale nohy nesou plnou váhu. V tom je rotoped lepší, ten naopak kolena šetří. Navíc je na něm computer , co Vám počítá km a další údaje, a nastavujete si zátěž. Když si ho dáte k televizi, tak se dá při šlapání sledovat. Pak Vám monotónnost nevadí. Jo a podložit igelitem, pot kape na koberec. Ten, co máme / ale už roky/ má název HouseFit. Teď už budou vylepšené verze, ale hlavně hodně jiných značek.

doplněno 20.09.16 12:31:

To, co navrhuje junkers, se jmenuje Orbitrek.

hodnocení

Balzerko i Vám děkuji.

Stále bohužel postrádám fundovanou odpověď od sportovců :(

stir*

no já to řeknu asi tak ... jezdim na kole od jara do podzimu cca 1500-2000km mesicne a kdyz už je velká kosa, tak doma na válcích pro udržení kondice. Ale vydržet na tom hodinu je doslova vykon, nebaví to ani u televize, navíc chybí to obtékání vzduchem, takže pode mnou louže. Trenazer je na tom trochu lépe, na tom vydržím i dvě hodiny, ale doma ho nemám a jsem rád, že jsem ho nekoupil, protože by to byly vyhozené peníze. Zajdu si do fitka, vyjde to levněji a doma nemám další věc, která zabíra misto.

hodnocení

Štírečku (Jste to Vy,dříve registrovaný,že?) ;)
Moc děkuji za názor sportovce !

junkers*
hodnocení

0x

Rotoped je na nic. Kupte tohle. Zapojíte i ruce a cvičení bude zábavnější.

hodnocení

Je to opravdu suprové.
Bohužel,to nedám.Zdrav.důvody (dolní končetina) :(

hodnocení

0x

Máme magnetický Ketller a maximální spokojenost. Netřeba kupovat nový,my ho koupili ještě i se záručním listem za 1/3 ceny,takže kuk do nabídek v inzerátech.:--)) Zvláště když nevíte,zda ho 100% využijete.

hodnocení

Růže,moc děkuji,to je ono *ua*

Bohužel,bodíky už nemám,ale Vy jste na to přesně kápla !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]