Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bez sily ve fitness

Od: rocky* odpovědí: 6 změna:
Dobry den prosim o radu ...pred rokem jsem mel druhou operaci pupecni kyly a je to rok co cvicim mam tam sitku.A mam dotaz posledni tydny jsem furt bez sily cvicim pravidelne 3x tydne a neprehanim ale jeden tyden zvednu treba o 10kg vic druhy min nevim co to je byl jsem i na dovce odpocival ... A ted mesic jedu a po mesici upada sila...Beru protein.bcaa.glutamin. nic vic .Nejaky nakopavace nemuzu mam vysoky tlak beru leky dekuju moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

max20*
hodnocení

0x

To je asi spíš otázka na profi trenéra nebo ještě líp na doktora :) Nebo to může být i psychický problém...

balzerka
hodnocení

0x

Vysoký tlak a silové sporty moc k sobě nejdou. Neuvádíte věk ani proč a jak moc cvičíte,jak se stravujete, jakou vykonáváte práci, zda máte stres. Prostě je toho pro rádce málo, aby byla představa. Ty proteiny mohou k vysokému tlaku přispívat. Je to o ledvinách. Mně sníží tlak klus, kolo, turistika..

rocky*
hodnocení

Je mi 38 let cvicim ze me to bavi a vysoky tlak mam uz asi 10 let a cvicim teprve 2rok tlak je ok ...ale sila neni mozna to je i vedrem no nevim ;) Ale dekuju vsem za odpoved...pracuju jako svarec ve fabrice na jednu smanu
radim43

jo muze to byt i tim teplem,ono to vycerpava,ale i ja nekdy cvicim ze stovkou benc a nekdy mam problem i s devadesatkou,je to i tim jak se clovek vyspal,kvalitni jidlo,i doplnky stravy jsou dobre brat na regeneraci, a nekdy i nakopavace pred cvicenim

doplněno 16.09.16 19:31:

iontaky pit,treba i hroznovy cukr si dat,tribulus-kotvicnik zemni je dobry,vyzkousejte dva mesice brat a uvidite

balzerka
hodnocení

0x

Svářeči, jak jsi na tom s krevním obrazem? Tohle povolání dává zabrat obnově krvinek. Nižší počet červených znamená únavu, pokles kondice. Chce to hodně pestrou stravu, bílkoviny, železo, minerály... A dost pít! Jestli je pokles kondice tak zřetelný, zajděte k lékaři, že se cítíte slabý a že už to není normální. On by to z odběrů mohl poznat a včas by se něco mohlo dělat.

hodnocení

0x

Doporučil bych rozbor krve se zaměřením na játra. Nepodceňovat! Brácha na to málem zemřel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]