Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych nahradit jejich konzumaci nějakým potravinovým doplňkem a zajímali by mě Vaše zkušenosti.
Díky za tipy
1x
Bílkovinu nahradí maso / dobrá je krůta, králík/, tuk v němž jsou vitamíny a minerály, nahradí Omega 3, což je ale rybí tuk/?/, pak ořechy / vlašské, lískáče/. Dobré jsou mořské řasy kvůli jódu, např. vločky Nori.- špetku do každého jídla. Mají ve zdravé výživě Možná i oleje ze semen zastudena lisované. Je moc druhů. Pokud, tak co nejmenší balení. Některé brzo hořknou.
0x
Ryby mohu, ale abych jedla jenom lososa, nebo kapra, který mi mimochodem moc nejede a mražené ryby vůbec nesnáším, tak si dávám každé ráno polévkovou lžíci Konopného oleje. Jsou v něm omega 3 a omega 6 mastné kyseliny. Kupuji za studena lisovaný-panenský a pokaždé půl litru. Ještě se mi nestalo, že by mi žlukl. Značka Wolfbery bio konopný olej. Jím samozřejmě i semínka z Konopí, semínka Alfalfy, Amarantu, Quinoa, Slunečnice, Sezamu a nechávám si pravidelně klíčit Mungo. Mungo klíčky jím syrové i je přidávám do číny. Jsou nesmírně zdravé a hlavně moc dobré. Posílám foto. Nechávám klíčit v krabici od mléka a za 4 dny mám pokaždé pěknou várku krásných klíčků. Teď se chystám ke klíčení i jiných semen, je to to nejlepší co člověk může pro své zdraví udělat docela lehce a bez nějakých finančních nároků. Chce to jenom trošku práce. Semínka jsou sice drahá, ale když se uváží kolik je z toho pytlíčku klíčků, tak je skoro zandbatelná. Horší je to s jejich sháněním. Já objednávám pokaždé větší várku najednou, protože dobře uložené dlouho vydrží. V kamenných obchodech se zdravou výživou nekupuji, tam to mají předražené hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.