Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřou se někomu z vás také stehna?

Od: herman555566 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den při chůzi i běhu se mi sedrou stehna ze to mam živý a tet se my tam udělali tyhle velký bulky boli to jak cert neví někdo co to je a jak tomu zabránit Děkuji
Dřou se někomu z vás také stehna?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

,Nevím,snad je to odpařené maso asi máš silné stehna,,zajdi si do lékárny a zeptej se,ale raději k doktorovi..

hodnocení

2x

Chce to nejprve správné prádlo, tzn. nohavičkové a bavlněné, aby se zabranilo dalšímu tření kůže. Prozatím bych neběhala, chodila zvolna, udržovala v suchu, možná nějaký výluh z heřmánku a větrala )) no a pak by se vidělo, zda navštívit lékaře;) hezký den

loulou
hodnocení

0x

Tento problém jsem měla léta. Objevuje se to, když si vezmeš v teplém dni sukni a stehna se dřou o sebe. Znám to, je to velice bolestivé. V lékárně na to prodávají speciální ubrousky a radí dětský pudr, ale to moc nepomáhá, zklidní se to, ale při dalším teplém dni jsem to měla zpět. Pomohla mi až móda bílých bavlněných kalhot různých délek, takže po vyřazení šatů už tyto problémy nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]