Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zorníky Oakley Jawbreaker tip

Od: mcgyver® odpovědí: 8 změna:

Mám tyto brýle cyklisticke-bryle.heureka/...

Ale oranžové zorníky v těchto brýlích nejsou vhodné do slunečného počasí. Chtěl bych poradit nějaké zorníky pro tyto brýle do slunečného počasí. Případně kdyby někdo takové zorníky prodával za výhodnou cenu, ale pouze originál, pište do vnitřní pošty.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stir*
hodnocení

0x
Brýle za šest litrů a musíš měnit skla? Kup si automaty za polovic a nic nemusíš měnit
tn.nova.cz/...
hodnocení

Pěkné klidně bych objednal, ale v ČR se to beztak prodávat nebude a já nemám bankovní účet, teda zatím.

hodnocení

Koupil jsem je za 2900Kč( jsou to originál Oakley), takže za víc než poloviční cenu z internetového obchodu ačkoliv psali, že Fire iridium polarized by byly vhodné do slunečného počasí ( cena nových těchto skel je 3000Kč, proto mě takovýto problém překvapuje), jel jsem s nima asi 32km za slunečného počasí na svým MRX a ty skla dooranžova polarizované mě do slunečného počasí fakt nevyhovují. Nekteŕí z bike-forum.cz psali ze jim tyto zorníky za slunečného počasí taky nedělají dobře na oči. Asi koupím jiné zorníky.

Zorníky Oakley Jawbreaker tip
Zorníky Oakley Jawbreaker tip #2
Zorníky Oakley Jawbreaker tip #3
stir*

já je mám z číny za jeden dolar a vozim je jen kdyz je pod mrakem, na slunku s nema ale problém nemam. pri slunku vozim tmave modre skla,taky za dolar a kdyz je pod mrakem, tak mirne zesvetlaji,takze videt je. Horsi to je nekde kde vjedes ze slunka do stinu, tak nejakou dobu trva nez je lip videt. vetsinou uz mam trasu naplanovanou a podle toho vybiram bryle, do hor beru čiré skla. Na to jsou dobré ty automaty,zesvetlaji okamzite po vjezdu do stinu a da se nastavit i jas. akorat jsou drahé, par uz mi spadlo na zem, rovnou pod auto, takze proto kupuju levné. Jinak MRX mam taky, crosové,ale lezi mi ve sklěpe,jezdim jen silnici.Nemels taky spešla?

hodnocení

Spešla mám pořád, to černé 29" Cube jsem prodal, 29" už je na mě moc. Teď mám 27,5" MRX a 26 " Specialilzed Camber. Foto toho MRX (rám 19,5")je předtím, než mi to stavitel poslal. Teď jsem na to MRX dal sedlo z Lidlu, hodně lidí toto sedlo chválilo, ale zadek z toho taky bolí. Ještě přemýšlím o silničním kolu.

Zorníky Oakley Jawbreaker tip #4
Zorníky Oakley Jawbreaker tip #5
stir*

lepší je sedlo užší a tvrdší než měkké. Ono každé sedlo tlačí, pokud člověk jezdí málo. Já mám na jaře problém na sedle usedět 3-4 hodiny, víc nedám, v sezoně už je prdel tak otlačená, že sedm hodin není problém. Kola máš pěkné, až koupíš silničku, možná se ti na ně bude prášit jako mně, vytáhnu je maximálně v zimě, jinak pořád silnice :)

kolojezdec

mcgywer: Ten specialized to je pěkné kolo, co je to za model a kolik asi stojí? Někde v lese nebo po hrbolech to musí být super jízda*tanec*

hodnocení

Specialized Camber Comp 26" 2012. Kupoval jsem ho skoro nejeté za 25 000Kč. Mám ho aspoň 2roky. Dnes už by se za stejné peníze dal koupit vybavenější Camber 26". V terénu to jezdí líp než to MRX(i když to MRX má lepší výbavu), míň to drncá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]